Elektromonteur Beveiligingsinstallaties

 • Voltijds

Functieomschrijving

Werken met ’s werelds slimste camerasysteem voor de mooiste merken en met jouw elektrotechnische expertise onze klanten voorzien van een veilig gevoel?
Kom werken als Beveiligingsmonteur bij BigBrother!

Monteur Elektrotechnische Beveiligingsinstallaties
Landelijk, fulltime

De unieke uitdaging: Als elektrotechnisch vakman zorgen voor de beveiliging en bewaking bij internationale bedrijven zoals Shell, BP, Bijenkorf en MediaMarkt

Zo ga je dat doen: Je bent onderdeel van het team projecten, waarbij jij als Monteur Beveiligingsinstallaties ervoor zorgt dat onze klanten beveiligd zijn door het installeren van camerabewaking, inbraakbeveiliging en toegangscontrole op verschillende locaties door heel Nederland.  Samen met je projectleider en werkvoorbereider zorg je voor de inregeling en oplevering van diverse projecten. Afhankelijk van je kennis en ervaring en de grote van het project, ga je alleen of met een collega monteur naar een project. De gemiddelde duur van een project bedraagt twee dagen tot twee weken. Na deze periode laat je door jouw vakkundige werk de klant tevreden en met een veilig gevoel achter.

Vervolgens moeten de installaties ook worden onderhouden. Dit doe je door het uitvoeren van service en onderhoud aan de beveiligingssystemen van tankstations en retail ketens in jouw eigen regio. Jij herstelt de camera of zorgt ervoor dat de storing in het alarm snel wordt verholpen.

WIE BEN JIJ?

 • Je hebt ervaring in de elektrotechniek;
 • Je bent in het bezit van een MBV-diploma of bent bereid deze te halen;
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je vindt het leuk je verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen in de beveiligingstechniek.

WAT BIEDEN WIJ?
Wie aan de slag gaat bij BigBrother kan rekenen op werken met de nieuwste technieken en met ons eigen product.  Je komt te werken in een enthousiast monteursteam; mannen met een passie voor hun vak! We blijven altijd samen met jou kijken naar manieren om jezelf te ontwikkelen en aan je loopbaan te werken. Verder kun je als Monteur Beveiligingsinstallaties rekenen op:

 • Een goed salaris;
 • Telefoon & toughbook;
 • Een eigen bus;
 • 25 vakantiedagen + 6 WLB-dagen (Work Life Balance);
 • Uitgebreide opleidings- en trainingsmogelijkheden;
 • Een innovatieve omgeving waar je gebruik maakt van de nieuwste beveiligingstechnieken;
 • Goede pensioenregeling;
 • De mogelijkheid je (nog) verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen in de beveiligingstechniek.

WIE ZIJN WIJ?
BigBrother is een innovatieve Nederlandse organisatie met een sterke groeiambitie. We hebben een kantoor in Ede, Wilrijk (BE) en Cluj (RO). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor internationale oliemaatschappijen en retail organisaties. BigBrother geeft haar klanten inzicht in hun processen door op innovatieve wijze informatie te halen uit de beveiligingssystemen, waardoor de klant beslissingen kan nemen met impact. Meer weten? Kijk voor meer informatie over onze innovaties op www.storewatch.nl of www.pumpwatch.nl. 

ENTHOUSIAST?
Solliciteer dan snel via de ''Solliciteer'' button! Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Annemarie Oosterhof, HR Manager, telefoonnummer 0643196441

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.