Monteur BBL/BOL Elektrotechnische installaties

  • Galvanistraat 14, 6716 AE Ede, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

BigBrother is een ambitieus, innovatief, hard groeiende Nederlandse organisatie met een kantoor in Ede en Wilrijk (BE). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector. BigBrother werkt structureel samen met internationale oliemaatschappijen en gerenommeerde Retail organisaties. BigBrother geeft retail organisaties en tankstations niet alleen grip op hun primaire processen door alle risico gevoelige producten en activiteiten te beveiligen en in beeld te brengen. Ook spelen wij een belangrijke rol in het versnellen van de primaire processen van onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling samen met my-order: mobiel betalen van brandstof door middel van kentekenherkenning, een versmelting van technologie met als doel een zo eenvoudig mogelijke manier van tanken realiseren voor de consument. Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt, krijgt de klant meer inzicht in zijn operaties, waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hierin kiest BigBrother als beveiligingsfirma duidelijk een eigen koers.

Functieomschrijving

Wil je een MBO- diploma Monteur Elektrotechniek behalen, werkervaring opdoen bij een stabiel, hard groeiende topspeler in de security? Dat kan bij BigBrother!
 

WAT HOUDT DE FUNCTIE IN?
Je gaat gedurende je BBL traject technische ervaring opdoen als beveiligingsspecialist op verschillende afdelingen binnen ons bedrijf. Zo ben je bijvoorbeeld tijdens de bouw van een tankstation betrokken bij de installatie, programmering en oplevering van nieuwe camera- en inbraakinstallaties.

Op onze service & maintenance afdeling leer je op een andere manier te kijken naar de beveiligingsinstallaties. Tijdens het onderhoud leer je hoe je een beveiligingsinstallatie inspecteert en keurt a.d.h.v. richtlijnen. Op basis van je bevindingen adviseer je verbeteringen over de beveiligingsinstallaties. Naast het onderhoud los je samen met je begeleider storingen op door het hele land. Met oplossen van storingen doe je veel kennis op over verschillende beveiligingsinstallaties.

Op de afdeling R&D wordt ons eigen camerasysteem ontwikkeld en gebouwd. Op deze afdeling sta je dicht bij de laatste technologische ontwikkelingen en nieuwste features.
Kortom een allround, specialistische, functie met raakvlakken op verschillende aspecten van elektrotechniek!

WAT VRAGEN WIJ VAN JE?
Je gaat starten of bent al bezig met een opleiding Monteur Elektrotechniek niveau 2. Je bent gedreven, enthousiast en gemotiveerd met een passie voor techniek! Je wilt graag werken bij een hard groeiende, innovatieve organisatie. Je voelt je prettig in een omgeving waarin je wordt uitgedaagd en je collega’s je inzetten op waar je goed in bent.

Verder heb je/ben je:

  • Een afgeronde VMBO opleiding.
  • Minimaal 18 jaar (dit in verband met de eisen van onze klanten op locatie)
  • Bereid om minimaal 4 dagen te werken en 1 dag naar school te gaan.
  • Een flexibele instelling, zelfstandig kunnen werken en een ‘hands on’ mentaliteit.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

WAT BIEDEN WIJ JE?
BigBrother biedt je de mogelijkheid om een carrière op te bouwen bij een hard groeiende, innovatieve organisatie in de techniek. Je gaat werken in een (internationale) omgeving die gericht is op groei. Je werkt met de modernste technieken en systemen en hebt collega’s die je ambitie delen. Je krijgt alle ruimte om zo je carrière een flitsende start te geven!

Natuurlijk zorgen wij voor een passend salaris, de mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen en werken in een jong, ambitieus en energiek team.
 

WAAR GA JE WERKEN?

BigBrother is een innovatieve Nederlandse organisatie met een sterke groeiambitie. We hebben een kantoor in Ede en Wilrijk (BE). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector. BigBrother werkt structureel samen met internationale oliemaatschappijen en gerenommeerde retail organisaties. BigBrother geeft winkelketens en tankstation netwerken niet alleen grip op hun primaire processen door alle risico gevoelige producten en activiteiten te beveiligen en in beeld te brengen.
 

Ook spelen wij een belangrijke rol in het versnellen van deze processen bij onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling samen met My Order: mobiel betalen van brandstof door middel van kentekenherkenning, een versmelting van technologie met als doel een zo eenvoudig mogelijke manier van tanken realiseren voor de consument. Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt, krijgt de klant meer inzicht in zijn operaties, waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hierin kiest BigBrother als beveiligingsfirma duidelijk een eigen koers.MEER INFORMATIE EN SOLLICITEREN?
Enthousiast? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar ons via de 'solliciteer' button.

Alleen voor functie gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Oosterhof, HR Manager, telefoonnummer 0643196441

Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag en zeden maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.