Accountmanager

 • Terbekehofdreef, 2610 Antwerpen, België
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

BigBrother is een ambitieus, innovatief, hard groeiende Nederlandse organisatie met een kantoor in Ede en Wilrijk (BE). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector. BigBrother werkt structureel samen met internationale oliemaatschappijen en gerenommeerde Retail organisaties. BigBrother geeft retail organisaties en tankstations niet alleen grip op hun primaire processen door alle risico gevoelige producten en activiteiten te beveiligen en in beeld te brengen. Ook spelen wij een belangrijke rol in het versnellen van de primaire processen van onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling samen met my-order: mobiel betalen van brandstof door middel van kentekenherkenning, een versmelting van technologie met als doel een zo eenvoudig mogelijke manier van tanken realiseren voor de consument. Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt, krijgt de klant meer inzicht in zijn operaties, waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hierin kiest BigBrother als beveiligingsfirma duidelijk een eigen koers.

Functieomschrijving

Ben je gericht op Sales en heb je de nodige kennis en ervaring op het gebied van Techniek en Innovatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

WAT HOUDT DE FUNCTIE IN?

In de functie van Accountmanager België maak je onderdeel uit van het BigBrother Benelux Salesteam dat bestaat uit een Manager Sales, 3 accountmanagers en 1 inside sales medewerker. Jij rapporteert aan de Manager Sales Benelux. Jij bent verantwoordelijk voor België/Luxemburg en werkt vanuit ons kantoor in Wilrijk. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is onze business in België laten groeien. Je beheert bestaande relaties (30%). Daarnaast zorg je voor het generen van business bij nieuwe klanten (70%). Overall zorg je voor goed accountmanagement op alle klanten en relaties en bouw je aan je eigen klantenkring door actieve prospectie. Je werkt samen met collega’s uit de operatie bij technisch diepgaande vraagstukken.

Een overzicht van je voornaamste werkzaamheden:

 • Het verwerven van nieuwe klanten binnen het gedefinieerde segment;
 • Het beheren en verder uitbouwen van bestaande klanten binnen België;
 • Up- en cross-selling met als doel het verder uitbouwen van de klantportfolio;
 • Het afsluiten van meerjarencontracten, waardoor de continuïteit blijft gewaarborgd;
 • Het bijdragen aan innovatieve concepten vanuit jouw kennis en vertaling van klantbehoeften.

WAT VRAGEN WIJ VAN JE?
We vragen natuurlijk veel van je. Je hebt een aantoonbare passie voor sales. Naast de noodzakelijke vakinhoudelijke bagage beschik je over de talenten en vaardigheden die passen bij deze rol. Je hebt affiniteit met de (Petrol) Retail sector en door jouw kennis en persoonlijkheid ben je op alle niveaus een goede gesprekspartner. Je bent in staat om verschillende situaties goed in te schatten. Je durft weloverwogen risico’s te nemen en neemt met lef beslissingen. Je hebt een neus voor het zien en benutten van kansen en bent in staat je aanstekelijke passie en doorzettingsvermogen over te brengen op je klanten en collega’s. Je bent iemand die graag verantwoordelijkheid neemt en zich thuis voelt in een jong, dynamisch team met een informele, nuchtere, sales gedreven omgeving.

Verder heb je of beschikt je over:

 • Relevante afgeronde hogere commerciële of technische opleiding.
 • 2 tot 4 jaar aantoonbare/succesvolle sales ervaring in een vergelijkbare rol.
 • Communicatief vaardig in de Nederlandse en Franse taal.
 • Je weet zowel intern als extern draagvlak te creëren.
 • Je hebt ervaring/of affiniteit met techniek (beveiliging).
Verder beschik je over de volgende competenties/factoren; zelfstarter, pro actieve en resultaatgerichte instelling.


WAT BIEDEN WIJ JE ?

 • Een uitdagende sales functie bij een hard groeiende, innovatieve organisatie.
 • Een uitgebreid pakket secundaire voorwaarden waaronder: bedrijfswagen, gsm en laptop van de zaak en een goede bonusregeling.
 • Diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.


WAAR GA JE WERKEN?

BigBrother is een innovatieve Nederlandse organisatie met een sterke groeiambitie. We hebben een kantoor in Ede en Wilrijk (BE). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector. BigBrother werkt structureel samen met internationale oliemaatschappijen en gerenommeerde retail organisaties. BigBrother geeft winkelketens en tankstation netwerken niet alleen grip op hun primaire processen door alle risico gevoelige producten en activiteiten te beveiligen en in beeld te brengen.


Ook spelen wij een belangrijke rol in het versnellen van deze processen bij onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling samen met My Order: mobiel betalen van brandstof door middel van kentekenherkenning, een versmelting van technologie met als doel een zo eenvoudig mogelijke manier van tanken realiseren voor de consument. Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt, krijgt de klant meer inzicht in zijn operaties, waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hierin kiest BigBrother als beveiligingsfirma duidelijk een eigen koers.


MEER INFORMATIE EN SOLLICITEREN?

Enthousiast? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar ons via de ´Solliciteer´ button.

Alleen voor functie gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Oosterhof, HR Manager, telefoonnummer 0031 (0) 643196441

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag en zeden maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.