Projectmonteur

 • Galvanistraat 14-2, EDE, Nederland, nl
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

BigBrother is een innovatieve Nederlandse organisatie met een sterke groeiambitie. We hebben een kantoor in Ede en Wilrijk (BE). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector. BigBrother werkt structureel samen met internationale oliemaatschappijen en gerenommeerde retail organisaties. BigBrother geeft winkelketens en tankstation netwerken niet alleen grip op hun primaire processen door alle risico gevoelige producten en activiteiten te beveiligen en in beeld te brengen. Ook spelen wij een belangrijke rol in het versnellen van deze processen bij onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling samen met My Order: mobiel betalen van brandstof door middel van kentekenherkenning, een versmelting van technologie met als doel een zo eenvoudig mogelijke manier van tanken realiseren voor de consument. Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt, krijgt de klant meer inzicht in zijn operaties, waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hierin kiest BigBrother als beveiligingsfirma duidelijk een eigen koers.

Functieomschrijving

Durf jij met jouw kennis en ervaring in elektronica en beveiligingstechnieken een grote rol te spelen in de beveiliging en bewaking bij internationale bedrijven als Shell, BP en Mediamarkt? BigBrother ontwikkelaar van gebruikersvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector zoekt:

PROJECTMONTEUR (regio Gelderland)

Jouw rol als Projectmonteur is groot! Jij zorgt voor de veiligheid van onze klanten.  

Dit doe je met onze intelligente en steeds in ontwikkeling zijnde beveiligingsoplossingen. Hoe ga je als monteur bijdragen aan de veiligheid en bewaking van onze klanten?

Door het monteren van:

 • Installaties van camerabewaking, brand- en inbraakbeveiliging en toegangscontrole;

Functie-eisen

Je herkent jezelf in termen flexibel, assertief en sterke motivatie. Onze monteurs werken zelfstandig, maar ook graag in teamverband. Wil je echt waarde toevoegen dan vinden wij dit ook bij je terug:

 • Je hebt een afgeronde opleiding in de elektrotechniek;
 • Je beschikt bij voorkeur over MBV diploma;
 • In het bezit zijn van een VCA diploma is een plus;
 • Kennis van beveiligingsinstallaties (camera-, brand- en inbraakbeveiliging en toegangscontrole) is een plus;
 • Woonachtig in de regio Gelderland.

Uiteraard ben je in het bezit van een rijbewijs B en het aanleveren van een bewijs van goed gedrag is voor jou geen enkel probleem.

Extra informatie

Wie aan de slag gaat bij BigBrother, kan rekenen op werken bij interessante en gevarieerde opdrachtgevers, een goede teamsfeer en ruime zelfstandigheid.

In ons aanbod, waar je geen nee tegen kunt zeggen, kan je rekenen op:

 • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Uitgebreide opleidings- en trainingsmogelijkheden;
 • Een innovatieve omgeving waar je gebruik maakt van de nieuwste technieken.

Alleen voor functie gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Oosterhof, HR Manager, telefoonnummer 0643196441

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag en zeden maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Video's om te bekijken