Technisch Schrijver

  • Galvanistraat 14, 6716 AE Ede, Nederland
  • Deeltijds

Beschrijving van het bedrijf

BigBrother is een ambitieus, innovatief, hard groeiende Nederlandse organisatie met een kantoor in Ede en Wilrijk (BE). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector. BigBrother werkt structureel samen met internationale oliemaatschappijen en gerenommeerde Retail organisaties. BigBrother geeft retail organisaties en tankstations niet alleen grip op hun primaire processen door alle risico gevoelige producten en activiteiten te beveiligen en in beeld te brengen. Ook spelen wij een belangrijke rol in het versnellen van de primaire processen van onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling samen met my-order: mobiel betalen van brandstof door middel van kentekenherkenning, een versmelting van technologie met als doel een zo eenvoudig mogelijke manier van tanken realiseren voor de consument. Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt, krijgt de klant meer inzicht in zijn operaties, waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hierin kiest BigBrother als beveiligingsfirma duidelijk een eigen koers.

Functieomschrijving

Technisch Schrijver afdeling R&D (16 uur)

Onze klanten rekenen op BigBrother om hen door innovatieve oplossingen verder te helpen. Efficiënter, met meer gemak en een grotere toegevoegde waarde. Zeker voor het beveiligen van hun winkels en benzinestations en ook steeds meer voor het fundamenteel veranderen en verbeteren van hun business. Om deze service te kunnen bieden is het van groot belang dat we gebruiksvriendelijke systemen aanbieden die de klant optimaal ondersteunen.

Als Technisch Schrijver ben je verantwoordelijk voor het opstellen van gebruiksvriendelijke handleidingen die het gebruik van onze systemen voor onze klanten makkelijk en inzichtelijk maken. Jouw prettige en correcte manier van schrijven zorgt dat de klant snel de oplossing vindt die hij zoekt. Jij vindt het leuk om door onze systemen te klikken, te onderzoeken en ontdekken en dit op gestructureerde wijze in een document te beschrijven. Zo maak je het systeem dat onze afdeling R&D heeft ontwikkeld gebruiksvriendelijk voor de klant.

Voor deze functie is het belangrijk dat je affiniteit hebt met techniek. Uiteraard is een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal een eis. Jij bent een stevige persoonlijkheid die snel zijn of haar weg vindt in een dynamische en innovatieve organisatie. Wat vragen wij verder van je?

  • Je beschikt over HBO niveau
  • Je bent grammaticaal sterk;
  • Excellente beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je beheerst een derde taal bijvoorbeeld Frans of Duits (pré);
  • Je hebt affiniteit met html of CSS of bent bereid om dit verder te leren;
  • Je bent een proactieve/zelfstandige persoon die ook zelf informatie weet op te halen;
  • Je staat er voor open om je te door te ontwikkelen naar Technisch Tester en dit in je takenpakket op te nemen.

 

WAT BIEDEN WIJ JE?

Een baan met veel ruimte en vrijheid bij een internationale topspeler op het gebied van innovatieve en state of the art beveiliging/toegang/monitoring oplossingen. Nu is het moment, we zijn onderweg naar een grootschalige lancering van een productsuite.
Je wordt onderdeel van een jong, dynamisch, en stabiel bedrijf dat hard groeit. Je werkt in een innovatieve omgeving en maakt gebruik van de nieuwste technieken. Wij bieden uitgebreide opleiding en training waardoor je, je kunt ontplooien en bieden de mogelijkheid tot doorgroeien. Je kan rekenen op een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

WAAR GA JE WERKEN?

BigBrother is een innovatieve Nederlandse organisatie met een sterke groeiambitie. We hebben een kantoor in Ede en Wilrijk (BE). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector. BigBrother werkt structureel samen met internationale oliemaatschappijen en gerenommeerde retail organisaties. BigBrother geeft winkelketens en tankstation netwerken niet alleen grip op hun primaire processen door alle risico gevoelige producten en activiteiten te beveiligen en in beeld te brengen. Ook spelen wij een belangrijke rol in het versnellen van deze processen bij onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling samen met My Order: mobiel betalen van brandstof door middel van kentekenherkenning, een versmelting van technologie met als doel een zo eenvoudig mogelijke manier van tanken realiseren voor de consument. Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt, krijgt de klant meer inzicht in zijn operaties, waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hierin kiest BigBrother als beveiligingsfirma duidelijk een eigen koers.

MEER INFORMATIE EN SOLLICITEREN
Alleen voor functie gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Oosterhof, HR Manager, telefoonnummer 0643196441
De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag en zeden maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.