Service- en Projectmonteurs

  • Galvanistraat 14, 6716 AE Ede, Nederland
  • Voltijds

Functieomschrijving

Jouw  vakmanschap beschermt mensenlevens en goederen...

Wil jij je specialiseren en ontwikkelen tot Beveiligingsmonteur? Lees dan vooral verder!

 

Wij zoeken vakmannen met elektrotechnische ervaring die graag een rol wil spelen in de beveiliging en bewaking bij internationale bedrijven als Shell, BP en MediaMarkt.

Voor de afdeling projecten zorg jij ervoor dat onze klanten veilig zijn door het installeren van camerabewaking, brand- en inbraakbeveiliging en toegangscontrole. Je houdt je bezig met diverse projecten. Afhankelijk van je kennis en ervaring en de grote van het project, ga je alleen of met een collega monteur naar een project. De gemiddelde duur van een project bedraagt 2 dagen tot 2 weken. Na deze periode laat je door jouw vakkundige werk de klant tevreden achter.

Vervolgens moeten de installaties ook worden onderhouden. Dit doe je door het uitvoeren van service en onderhoud aan de beveiligingssystemen van tankstations en Retail ketens. Jij fikst de camera die het niet doet of zorgt ervoor dat de storing in het alarm snel wordt verholpen.

We zoeken monteurs voor alle regio’s in Nederland.

 

WAT VRAGEN WIJ VAN JE?

  • Ervaring in de elektrotechniek
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs B. Heb je geen rijbewijs, dan krijg je bij ons de mogelijkheid deze te behalen
  • Je bent bereid een opleiding te volgen om je verder te specialiseren

 

WAT BIEDEN WIJ JE?

Wie aan de slag gaat bij BigBrother, kan rekenen op werken bij interessante en gevarieerde opdrachtgevers, een goede  teamsfeer en ruime zelfstandigheid. We blijven altijd samen met jou kijken naar manieren om jezelf te blijven ontwikkelen en aan je loopbaan te werken. Verder kun je rekenen op:

  • Een uitstekend salaris
  • Een eigen bus
  • Telefoon & Thoughbook
  • Uitgebreide opleidings- en trainingsmogelijkheden (bijvoorbeeld tot MBV Monteur)
  • Een innovatieve omgeving waar je gebruik maakt van en je ontwikkelt in de nieuwste technieken

 

WAAR GA JE WERKEN?

BigBrother is een innovatieve Nederlandse organisatie met een sterke groeiambitie. We hebben een kantoor in Ede en Wilrijk (BE). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector. BigBrother werkt structureel samen met internationale oliemaatschappijen en gerenommeerde retail organisaties. BigBrother geeft winkelketens en tankstation netwerken niet alleen grip op hun primaire processen door alle risico gevoelige producten en activiteiten te beveiligen en in beeld te brengen. Ook spelen wij een belangrijke rol in het versnellen van deze processen bij onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling samen met My Order: mobiel betalen van brandstof door middel van kentekenherkenning, een versmelting van technologie met als doel een zo eenvoudig mogelijke manier van tanken realiseren voor de consument. Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt, krijgt de klant meer inzicht in zijn operaties, waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hierin kiest BigBrother als beveiligingsfirma duidelijk een eigen koers.

 

MEER INFORMATIE EN SOLLICITEREN

Alleen voor functie gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Oosterhof, HR Manager, telefoonnummer 06-43196441

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag en zeden maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.