Monteur Beveiligingsinstallaties

 • Galvanistraat 14-2, EDE, Nederland, Netherlands
 • Voltijds

Functieomschrijving

Jouw vakmanschap beschermt mensenlevens en goederen... Wil jij je specialiseren en ontwikkelen tot Monteur Beveiligingsinstallaties? Dat kan bij BigBrother!

 

MONTEUR BEVEILIGINGSINSTALLATIES

Ede, 40 uur

 

Wij zoeken vakmannen met elektrotechnische ervaring die graag een rol wil spelen in de beveiliging en bewaking bij internationale bedrijven zoals Shell, BP, Bijenkorf en MediaMarkt.

Voor de afdeling projecten zorg jij als Monteur Beveiligingsinstallaties ervoor dat onze klanten veilig zijn door het installeren van camerabewaking, inbraakbeveiliging en toegangscontrole. Je zet je in voor de inregeling en oplevering van diverse projecten. Afhankelijk van je kennis en ervaring en de grote van het project, ga je alleen of met een collega monteur naar een project. De gemiddelde duur van een project bedraagt 2 dagen tot 2 weken. Na deze periode laat je door jouw vakkundige werk de klant tevreden achter.

Vervolgens moeten de installaties ook worden onderhouden. Dit doe je door het uitvoeren van service en onderhoud aan de beveiligingssystemen van tankstations en retail ketens. Jij herstelt de camera die het niet doet of zorgt ervoor dat de storing in het alarm snel wordt verholpen.

WIE BEN JIJ?

 • Je hebt ervaring in de elektrotechniek
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs B.
 • Je bent bereid een opleiding te volgen om je verder te specialiseren
 • Bij voorkeur woonachtig op maximaal 45 minuten reizen vanaf Ede

WAT BIEDEN WIJ?

Wie aan de slag gaat bij BigBrother, kan rekenen op werken bij interessante en gevarieerde opdrachtgevers, een goede teamsfeer en ruime zelfstandigheid. We blijven altijd samen met jou kijken naar manieren om jezelf te blijven ontwikkelen en aan je loopbaan te werken. Verder kun je als Monteur Beveiligingsinstallaties rekenen op:

 • Een goed salaris
 • Goede pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen + 6 WLB-dagen (Work Life Balance)
 • Een eigen bus
 • Telefoon & thoughbook
 • Uitgebreide opleidings- en trainingsmogelijkheden (bijvoorbeeld tot MBV Monteur)
 • Een innovatieve omgeving waar je gebruik maakt van de nieuwste technieken

WIE ZIJN WIJ?

BigBrother is een innovatieve Nederlandse organisatie met een sterke groeiambitie. We hebben een kantoor in Ede, Wilrijk (BE) en Cluj (ROE). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor internationale oliemaatschappijen en retail organisaties. BigBrother geeft winkelketens en tankstation netwerken niet alleen grip op hun primaire processen door alle risico gevoelige producten en activiteiten te beveiligen en in beeld te brengen. Ook spelen wij een belangrijke rol in het versnellen van deze processen bij onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling samen met My Order: mobiel betalen van brandstof door middel van kentekenherkenning, een versmelting van technologie met als doel een zo eenvoudig mogelijke manier van tanken realiseren voor de consument. Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt, krijgt de klant meer inzicht in zijn operaties, waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hierin kiest BigBrother als beveiligingsfirma duidelijk een eigen koers. Kijk eens voor meer informatie over onze innovaties op www.storewatch.nl of www.pumpwatch.nl.  

MEER INFORMATIE EN SOLLICITEREN

Alleen voor functie gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Sanne van Lagen, HR Assistant, telefoonnummer 06-83217327

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs omtrent het gedrag en betrouwbaarheid maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Video's om te bekijken