Service- en Projectmonteurs

  • Galvanistraat 14, 6716 AE Ede, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

BigBrother is een ambitieus, innovatief, hard groeiende Nederlandse organisatie met een kantoor in Ede en Wilrijk (BE). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector. BigBrother werkt structureel samen met internationale oliemaatschappijen en gerenommeerde Retail organisaties. BigBrother geeft retail organisaties en tankstations niet alleen grip op hun primaire processen door alle risico gevoelige producten en activiteiten te beveiligen en in beeld te brengen. Ook spelen wij een belangrijke rol in het versnellen van de primaire processen van onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling samen met my-order: mobiel betalen van brandstof door middel van kentekenherkenning, een versmelting van technologie met als doel een zo eenvoudig mogelijke manier van tanken realiseren voor de consument. Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt, krijgt de klant meer inzicht in zijn operaties, waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hierin kiest BigBrother als beveiligingsfirma duidelijk een eigen koers.

Functieomschrijving

Durf jij met jouw kennis en ervaring in elektronica en beveiligingstechnieken een grote rol te spelen in de beveiliging en bewaking bij internationale bedrijven als Shell, BP en Mediamarkt?
BigBrother ontwikkelaar van gebruikersvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector zoekt:

Service- en Projectmonteurs

Jouw rol als monteur bij BigBrother is groot! Jij zorgt voor de veiligheid van onze klanten. Als Servicemonteur doe je dit door het uitvoeren van service en onderhoud aan de beveiligingssystemen van tankstations en Retail ketens. Meer specifiek: je verhelpt storingen op het gebied van camerabewaking, brand- en inbraakbeveiliging en toegangscontrole met onze intelligente en steeds in ontwikkeling zijnde beveiligingsoplossingen. Jij fikst de camera die het niet doet of zorgt ervoor dat de storing in het alarm snel wordt verholpen.

We zoeken Servicemonteurs voor alle regio’s in Nederland. Voor de regio Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam kunnen we extra monteurs gebruiken.

In de rol van Projectmonteur zorg jij ervoor dat onze klanten veilig zijn door het installeren van camerabewaking, brand- en inbraakbeveiliging en toegangscontrole. Je houdt je bezig met diverse projecten. Afhankelijk van je kennis en ervaring en de grote van het project, ga je alleen of met een collega monteur naar een project. De gemiddelde duur van een project bedraagt 2 dagen tot 2 weken. Na deze periode laat je door jouw vakkundige werk de klant tevreden achter.

WAT VRAGEN WIJ VAN JE?

Je herkent jezelf in termen flexibel, assertief en sterke motivatie. Onze monteurs werken zelfstandig, maar ook graag in teamverband. Wil je echt waarde toevoegen dan vinden wij dit ook bij je terug:

  • Je hebt een opleiding in de elektrotechniek.
  • In het bezit zijn van een VCA diploma is een plus.
  • Kennis van beveiligingsinstallaties (camera-, brand- en inbraakbeveiliging en toegangscontrole) is een plus.

Uiteraard ben je in het bezit van een rijbewijs B en het aanleveren van een bewijs van goed gedrag is voor jou geen enkel probleem.

WAT BIEDEN WIJ JE?

Wie aan de slag gaat bij BigBrother, kan rekenen op werken bij interessante en gevarieerde opdrachtgevers, een goede teamsfeer en ruime zelfstandigheid.

In ons aanbod, waar je geen nee tegen kunt zeggen, kan je rekenen op:

  • Een goed salaris
  • Uitgebreide opleidings- en trainingsmogelijkheden
  • Een innovatieve omgeving waar je gebruik maakt van de nieuwste technieken

WAAR GA JE WERKEN?


BigBrother is een innovatieve Nederlandse organisatie met een sterke groeiambitie. We hebben een kantoor in Ede en Wilrijk (BE). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector. BigBrother werkt structureel samen met internationale oliemaatschappijen en gerenommeerde retail organisaties. BigBrother geeft winkelketens en tankstation netwerken niet alleen grip op hun primaire processen door alle risico gevoelige producten en activiteiten te beveiligen en in beeld te brengen. Ook spelen wij een belangrijke rol in het versnellen van deze processen bij onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling samen met My Order: mobiel betalen van brandstof door middel van kentekenherkenning, een versmelting van technologie met als doel een zo eenvoudig mogelijke manier van tanken realiseren voor de consument. Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt, krijgt de klant meer inzicht in zijn operaties, waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hierin kiest BigBrother als beveiligingsfirma duidelijk een eigen koers.

MEER INFORMATIE EN SOLLICITEREN

Alleen voor functie gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Oosterhof, HR Manager, telefoonnummer 06-43196441
De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag en zeden maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.