"Open sollicitatie"

  • Barbara Strozzilaan, 1083 HN Amsterdam, Nederland
  • Contract

Beschrijving van het bedrijf

Bestman · Bestuur & Management

Bestman · Bestuur & Management richt zich op organisaties en functies in het gehele publieke domein. Wij matchen topkandidaten aan topfuncties, in het bijzonder eindverantwoordelijke posities en sleutel- en/of schakelfuncties tussen management, bestuur en toezicht.
Wij richten ons op organisaties en functies waar we verstand van hebben en in onze adviesrol daadwerkelijk meerwaarde kunnen bieden.

Bestman · Bestuur & Management onderscheidt zich door zijn persoonlijke aanpak en maatwerk. Ook met meer dan 10 jaar ervaring in executive search blijven wij leren als organisatie en als consultants.
Wij zijn reflectief, nodigen uit tot feedback en leren van elke ervaring. De kennis en ervaring die wij blijven ontwikkelen delen wij graag met u.

Functieomschrijving

“Open sollicitatie”


Wanneer u graag wilt dat wij uw cv in ons bestand opnemen, dan kunt u een zogeheten “open sollicitatie” sturen.


Uw sollicitatie bevat uw cv en in plaats van een motivatiebrief kunt u in een toelichtende brief aangeven in welk type functie(s) u geïnteresseerd bent.
Ook kunt u aangeven wat uw minimumsalariswensen zijn, of binnen welke afstand van uw woonplaats u uw nieuwe functie zoekt. Wij verzoeken u ook andere informatie te verstrekken, die relevant is voor het tot stand brengen van een juiste match.

 

Mochten wij kandidaten zoeken voor een vacature die matcht met uw capaciteiten en wensen, dan kunnen wij u hiervoor benaderen.

 

Wij attenderen u erop dat wij geen persoonlijk gesprek voeren met kandidaten naar aanleiding van een “open sollicitatie”.

Persoonlijke interviews met kandidaten voeren wij uitsluitend in het kader van lopende werving- en selectietrajecten en met betrekking tot concrete vacatures.

 

Om uw cv en toelichting te uploaden, klikt u op de “solliciteer-button”.