Groups Reservations & Event Coordinator

  • Hoogoorddreef 1, 1101 DT Amsterdam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

The Courtyard Amsterdam Arena Atlas is gelegen in Amsterdam-Zuidoost, in het hart van het zakendistrict van de hoofdstad van Nederland, maar ook direct naast de Johan Cruijff ArenA, AFAS Live en station Bijlmer Arena.

 

Functieomschrijving

Courtyard Amsterdam Arena Atlas is op zoek naar een Group Reservations & Event sales coördinator om ons team in Amsterdam te versterken!
Als Group Reservations & Event sales coördinator ben jij verantwoordelijk voor het boeken van groepen, meetings & events.  Jij bent verantwoordelijk voor het hele proces van A-Z, dus onder andere voor het beantwoorden van aanvragen, het versturen van contracten, het inwilligen van verzoeken, de operationele uitvoer en het versturen van de facturen.
Jij bent één van de vaste aanspreekpunten van onze klanten en gasten voor boekingen. Je doet site inspections en verkoopt het hotel pro-actief om zo business te genereren. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoer van het evenement en de voor- en nazorg hiervan.
 
 

Functie-eisen

Jij hebt:

- Oog voor detail en vindt alleen het beste goed genoeg, je hebt een inspirerende energie en doet jouw werk altijd met enthousiasme, dit is te zien in je presentatie en te horen in jouw stem
- Ervaring in hospitality; Front Office, Reservations of Events
- Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in spraak en schrift.
- Organisatorisch talent
- Het in je om snel te leren en werkt graag met systemen
- En je bent graag onderdeel van een super dynamisch hotel, onderdeel van de grootste hotelketen ter wereld met internationale carrieremogelijkheden.

Extra informatie

Secundaire arbeidsvoorwaarden
- Korting bij alle Marriott hotels in de wereld
- Reiskostenvergoeding naar km.
- En uiteraard organiseren we leuke team uitjes!