Hotellmedarbeidere

  • Kragerudveien 50, Oslo, Oslo, no
  • Full-time

Company Description

MOXY Hotels er Marriott sitt nyeste brand som åpnet sitt første hotell i Milano, Italia, september 2014. MOXY Hotels er designet for å imøtekomme den raskt voksende neste-generasjons reisende. Brandet kombinerer moderne design med utsøkt service, moderne teknologi og sist, men ikke minst, en rimelig pris. Dette er den nye måten å reise på!

Job Description

Vi planlegger åpning av 150 nye hoteller i de nærmeste årene, og allerede i slutten av juli kommer Moxy til Oslo! Vi søker etter deg som er energisk, motivert, kreativ og dyktig til vårt morsomme og annerledes Moxy Hotel. Oppstart vil være i begynnelsen av juli.

På MOXY har vi endret på de tradisjonelle hotelljobbene, det vil si at vi ikke ansetter vanlige stillinger som resepsjonister eller bartendere. Vi jobber sammen som et CREW. Som en del av vårt CREW vil du få en spennende, utfordrende og annerledes jobb på tvers av alle hele hotellet.

Vi søker etter deg som kanskje vil ha mer erfaring fra hotelldrift, deg som har en spennende personlighet eller deg som har masse erfaring vi kan spille videre på. Vi gleder oss til å høre fra akkurat deg!

Velkommen til en vill og gal verden av MOXY Hotels!

Qualifications

  • Du tør å være deg selv!
  • Du trives med å jobbe med mennesker
  • Du er en lagspiller
  • Du snakker Norsk og Engelsk

Morsomme, energiske og spennende personer, velkommen!

For mer informasjon om hotellet, sjekk oss ut på Instagram

Additional Information

BELVAR er et forvaltnings- og utviklingsselskap som for tiden drifter MOXY hoteller via franchiseavtale med Marriot International. Teamet består av erfarne hotelleiere som samarbeider med våre eiendomspartnere (VASTINT) gjennom hele prosessen med å planlegge og drifte en helt ny hotellkjede, MOXY Hotels. Vårt mål er å oppnå langsiktig suksess i alle prosjekter.

Marriott International Inc. er et globalt ledende hotellselskap med mer enn 4200 eiendommer i 79 land. Marriott International har en omsetning på nesten 14 milliarder dollar i regnskapsåret 2014. Grunnlagt av J. Willard og Alice Marriott og styrt av familien Marriott i nesten 90 år, selskapet har sitt hovedkontor i Bethesda, Maryland, USA.

Videos To Watch