Open sollicitatie

  • Hoppenkuil, 5626 DD Eindhoven, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

BePe construction is specialist in de productie van degelijke, duurzame en goed doordachte uitrustingsstukken en machine-onderdelen  voor graafmachines en wielladers. We ontwerpen, produceren en verkopen de producten helemaal in eigen huis. Onze producten zijn op maat gemaakt, van hoge kwaliteit en snel geproduceerd.

Onze kernsectoren zijn (groot) grondverzet, recycling, sloop en op- en overslag. Alles is maatwerk, van hoge kwaliteit en snel geproduceerd. Onze klanten zijn sterke, nationaal en internationaal, toonaangevende bedrijven met de wil om het verschil te maken. Wij helpen ze daar graag bij!

Functieomschrijving

Wil jij ook werken aan een stoer A-merk?

Bij ons werken kanjers! Mensen die hun grenzen verleggen, hun verantwoordelijkheid nemen en initiatief nemen voor een veilig en slim resultaat. Mensen die zich inleven in klanten om zo samen met die klanten en partners tot vernieuwingen te komen. Van innovaties in uitrustingsstukken, zware constructiewerken tot reparaties en wearparts. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en kundige collega’s.

Functie-eisen

Zit dit ook in jouw DNA? Kom dan eens een kop koffie drinken! Wij zijn altijd op zoek naar goede en gemotiveerde mensen!

Aanvullende informatie

Wat bieden wij je?

  • Zeer afwisselend werk
  • Een plezierige werkomgeving in een al bijna 25 jaar bestaand, gerenommeerd bedrijf
  • Een informele en goede werksfeer in een jong, hecht team: wij zetten samen onze schouders eronder en klaren de klus
  • Goede beloning voor inzet en vakmanschap met de daarbij behorende arbeidsvoorwaarden, opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden (passende beloning, i38 vrije dagen, pensioenregeling, goede secundaire arbeidsvoorwaarden)

Reageer dan via onderstaande link. Herken je jezelf in dit profiel en in deze uitdaging, dan nodigen wij je graag uit te solliciteren. Dan drinken we een kop koffie. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Maayke Pol, personeelszaken.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!