Senior Software Project Manager - globale lufthavnsprojekter

 • Full-time

Job Description

Er du en erfaren leder – af såvel projekter som personale og er du på udkig efter nye rammer at udfordre og udvikle dit talent i? Så er denne stilling måske noget for dig. 

Som Senior Software Project Manager får du alle muligheder for at bringe din ekspertise og erfaringer som projektleder i spil. Du tilbydes en nøgleposition i spidsen for projekter med høj teknisk kompleksitet og hvor du fra alle sider vil blive mødt af erfarne, kompetente og dedikerede mennesker. 

Gå nye veje sammen med os
Som Senior Software Project Manager bliver du ansvarlig for at lede og gennemføre kundespecifikke softwareprojekter til bagagehåndteringsanlæg til lufthavne verden over. Som projektleder er du ansvarlig for, at projekterne leveres indenfor de aftalte rammer for budget, ressourcer og kvalitet. Du er endvidere ansvarlig for, at alle interessenter i projektet håndteres professionelt og med veludviklet situationsfornemmelse. 

Som leder sætter du klare mål, giver faglig og personlig sparring samt skaber motiverende og udviklende rammer for dine medarbejdere i projektet. Projekternes omfang, kompleksitet og varighed kalder på alle dine organisatoriske og strukturelle kompetencer, og du velkommer og respekterer definerede projektmodeller og -processer. 

Mere specifikt indeholder jobbet bl.a. følgende:

 • Ledelse af projektteam på 5-10 personer, bestående af bl.a. arkitekter og udviklere
 • Deltagelse i alle projektets faser – fra specifikation og design over udvikling til idriftsættelse og overdragelse
 • Ansvarlig for projektets gennemførelse samt overholdelse af deadlines og budgetter
 • Ansvarlig for den samlede softwareleverance
 • Præsentere softwareløsninger for kunder og interne stakeholders
 • Planlægge softwareinstallation og beslutte teststrategi
 • Bidrage til opbygning af langsigtede og strategiske kunderelationer

Vi tilbyder et stærkt fagligt miljø, hvor du får omkring 150 engagerede og kompetente softwarekolleger at dele viden og løse opgaver med. Lejlighedsvise rejser kan forekomme.  

Brug dine kompetencer på en ny måde 

 • Du har solid erfaring i ledelse, udvikling og leverance af komplekse softwareprojekter
 • Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau indenfor IT, software el. lignende 
 • Du har erfaring med projektdiscipliner som risikoanalyse, estimering, planlægning og budgetopfølgning
 • Du har minimum et par års erfaring som personaleleder 
 • Du skaber tryghed og tillid, når du håndterer interessenter på alle niveauer, interne såvel som eksterne
 • Du har gerne en certificering i PMI, IPMA eller tilsvarende. Kendskab til CMMI vil være en fordel
 • Du har en stærk forretningsforståelse og næse for det gode købmandskab
 • Du taler og skriver engelsk på højt niveau

For at kunne matche jobbets krav og ansvar er du som person kendetegnet ved drive, personlig gennemslagskraft og målrettethed. Du har et godt overblik og kan håndtere mange samtidige aktiviteter. Du er analytisk stærk og gennemskuer let komplekse opgaver. Du er en teamplayer, der samarbejder og kommunikerer ubesværet på tværs af organisatoriske niveauer. Du udviser rettidig omhu og handlekraft, der smitter af på dit team. Du bidrager med en løsningsorienteret og positiv indstilling samt et godt humør.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Airport Software Projects Rasmus Drenck på telefon 21 47 63 47. 

Ansøg online via linket nedenfor – vi glæder os til at høre fra dig!

BEUMER Group
Conveying, loading, palletering, pakning, sortering og distribution – BEUMER Group er førende indenfor udvikling og fremstilling af højteknologiske intralogistiske systemer til globale markeder. Vores medarbejdere differentierer sig ved deres evne til at levere innovative løsninger til vores kunder. Det kan de, fordi de kender branchen og brænder for at udvikle og udvide deres viden løbende. Vi understøtter den høje standard gennem teamwork, gensidig respekt og en arbejdskultur, der er baseret på tillid og betyder stabilitet og tryghed for vores medarbejdere. Vores fælles mål er at implementere enestående og innovative projekter over hele verden.

Privacy Policy