Data Engineer

 • Aarhus, Danmark
 • Fuldtid

Jobbeskrivelse

Kunne du tænke dig at få fingrene i nye open source-teknologier og komme helt ind under huden på dataopsamling? 

Få sat en unik dataanalytisk vinkel på din viden inden for software – og vær med, når vi sikrer data for store danske og internationale kunder. 

Bliv en del af et uundværligt team
Hos BEUMER Group tilbyder vi innovative løsninger inden for materialehåndtering verden rundt. Vi servicerer blandt andet lufthavne og pakkepostvirksomheder med sorterings- og distributionsløsninger, der sørger for at kufferter og pakker kommer frem til de rette ejermænd – igen og igen. 

Det kræver indsamling og analyse af store mængder data for at sikre, at vores løsninger kan levere gang på gang. Og det er her, du kommer ind i billedet. På vores hovedkontor i Aarhus bliver du en del af et team på ni specialister, som er dedikerede til at drifte og udvikle BEUMER Groups dataplatform.

Tag ejerskab for dataopsamling
Du vil både fungere som administrator og udvikler i teamet. Det er nemlig dig, der holder vores data pipeline og servere kørende, så vi kontinuerligt kan sikre de nødvendige data. Og når vi møder udfordringer med en data stream, så er du der til at udvikle en løsning sammen med teamet. 

Helt konkret vil du:

 • Monitorere eksisterende data pipelines og verificere integritet af al opsamlet data
 • Oprette nye data pipelines helt fra kundens netværk til data er analyseret og indsat i vores dataplatform
 • Vedligeholde infrastrukturen og opdatere backend-komponenter for at sikre en robust dataplatform
 • Deltage i evaluering og implementering af nye processer og værktøjer til dataopsamling
 • Opsætte cloud baserede data løsninger for vores slutkunder samt forestå direkte kommunikation med disse kunder


Få fingrene i ny teknologi
Hos BEUMER Group ved vi, at vores succes ligger i vores dygtige medarbejdere og vores værktøjer. Derfor har vi altid fokus på de nyeste teknologier og på at udvikle det talent, vi har. Du får mulighed for at arbejde med nye open source-teknologier, såsom Elasticsearch, Apache Flink, Apache Kafka og Docker.

Du kan sagtens udvikle din rolle inden for dataanalyse, hvis det er det, der trækker. Og vil du gerne prøve at rejse, så du kan samarbejde med kunder og kolleger uden for landets grænser, så baner vi gerne vejen for dig,” siger Lead Software Product Architect Anders Lildballe.

Er du nyuddannet eller erfaren inden for software?
Du trives med en kombination af selvstændigt arbejde og teamwork. Faste rutiner og gentagne arbejdsopgaver giver dig et smil på læben, men du er også klar til at byde ind, hvis du ser mulighed for forbedringer. 

Derudover er vi åbne over for din baggrund. Vi ser blot, at du:

 • har en uddannelse som datamatiker, software udvikler, ingeniør eller lignende eller erfaring med softwareadministration, -support, -drift eller lignende
 • har en interesse for at udvikle din viden om dataanalyse – erfaring med dataanalyse er et stort plus
 • helst har kendskab til Windows og Linux og vedligeholdelse af DevOps-miljøer – det er dog ikke et krav
 • kan kommunikere flydende på engelsk

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lead Software Product Architect, Anders Lildballe på tlf. +45 30 17 93 48. 

Send CV og ansøgning hurtigst muligt via linket.

Vi glæder os til at høre fra dig.

BEUMER Group
Conveying, loading, palletering, pakning, sortering og distribution – BEUMER Group er førende inden for udvikling og fremstilling af højteknologiske intralogistiske systemer til globale markeder. Vores medarbejdere differentierer sig ved deres evne til at levere innovative løsninger til vores kunder. Det kan de, fordi de kender branchen og brænder for at udvikle og udvide deres viden løbende. Vi understøtter den høje standard gennem teamwork, gensidig respekt og en arbejdskultur, der er baseret på tillid og betyder stabilitet og tryghed for vores medarbejdere. Vores fælles mål er at implementere enestående og innovative projekter over hele verden.

Fortrolighedspolitik