SCADA-udvikler med el-teknisk viden - Aarhus/Aalborg

  • Aarhus, Denmark
  • Full-time

Job Description

Har du en el-teknisk eller ingeniørmæssig baggrund, og kunne du tænke dig at lave SCADA-løsninger for komplekse logistiske systemer brugt i lufthavne samt post- og pakkecentraler verden over?

Så bliv SCADA-udvikler på BEUMER Groups kontor i Aarhus eller i Aalborg.

Velkommen til BEUMER Group

Hos BEUMER Group er vi globale frontløbere inden for intralogistiske systemer, og vi har serviceorganisationer i 26 lande på verdensplan. Her er vores SCADA-løsninger en del af den samlede softwareleverance, der giver vores internationale kunder grafisk overblik over alt fra enkeltstående sorteringssystemer til hele lufthavnsterminaler.

Opdater, udvid og byg nye SCADA-løsninger for specifikke kunder
Du bliver en del af Software Customer Support, hvor du laver SCADA-løsninger på vores egen platform, som er programmeret i C# med Visual Studio. Som en del af større og mindre projekter er du ansvarlig for enten at udvide, forny eller opgradere hele SCADA-systemer for vores eksisterende kunder.

Det betyder, at du henter information på tværs af organisationen omkring den kundespecifikke løsning og samarbejder tæt med dit projektteam – både omkring tidsstyring, økonomi og projektets fremdrift.

Bliv en del af et solidt specialistnetværk
I Software Customer Support får du godt 30 dedikerede softwarekolleger. Du har både mulighed for at blive en del af kontoret i Aarhus, hvor dine SCADA-kolleger blandt andre sidder, eller i Aalborg sammen med nogle af dine andre softwarekolleger. Uanset hvor du arbejder fra, bliver du en del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab på tværs af BEUMER Group.

Erfaring med SCADA, automation og PLC

  • Du har en el-teknisk eller ingeniørmæssig baggrund, fx som elinstallatør, elektroingeniør el.lign., eller også har du en udviklerbaggrund og el-teknisk erfaring med automationsløsninger. Vi bruger primært Siemens PLC (S7/TIA).
  • Du har tidligere stiftet bekendtskab med SCADA-udvikling, automation og PLC og kan strukturere store datamængder.


Interesseret?
Send CV og ansøgning hurtigst muligt via linket. Vi inviterer kandidater til samtale løbende

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Povl Rene Ahm, Senior SW Project Manager, på tlf. 30 17 93 78.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

BEUMER Group
Conveying, loading, palletering, pakning, sortering og distribution – BEUMER Group er førende inden for udvikling og fremstilling af højteknologiske intralogistiske systemer til globale markeder. Vores medarbejdere differentierer sig ved deres evne til at levere innovative løsninger til vores kunder. Det kan de, fordi de kender branchen og brænder for at udvikle og udvide deres viden løbende. Vi understøtter den høje standard gennem teamwork, gensidig respekt og en arbejdskultur, der er baseret på tillid og betyder stabilitet og tryghed for vores medarbejdere. Vores fælles mål er at implementere enestående og innovative projekter over hele verden.

Privacy Policy