SCADA-udvikler med el-teknisk viden

  • Aarhus, Danmark
  • Fuldtid

Jobbeskrivelse

Har du en el-teknisk eller ingeniørmæssig baggrund, og kunne du tænke dig at lave SCADA-løsninger for komplekse logistiske systemer brugt i lufthavne samt post- og pakkecentraler verden over?

Så bliv SCADA-udvikler på BEUMER Groups kontor i Aarhus eller i Aalborg. 

”Her får du virkelig mulighed for at arbejde med controls på et højt niveau og drage nytte af din el-tekniske viden i en aldeles velfungerende udviklingsafdeling med fantastiske kolleger,” siger Karsten Toudahl, Senior SW Project Manager, som glæder sig til at byde dig velkommen.

Opdater, udvid og byg nye SCADA-løsninger for specifikke kunder
Du bliver en del af Software Customer Support, hvor du laver SCADA-løsninger på vores egen platform, som er programmeret i C# med Visual Studio. Som en del af større og mindre projekter er du ansvarlig for enten at udvide, forny eller opgradere hele SCADA-systemer for vores eksisterende kunder.

Det betyder, at du henter information på tværs af organisationen omkring den kundespecifikke løsning og samarbejder tæt med dit projektteam – både omkring tidsstyring, økonomi og projektets fremdrift.

Mange af vores kunder har haft BEUMER Group som partner gennem en lang årrække. Derfor kommer du til at arbejde i meget forskellige systemer og med både helt nye typer af interfaces samt teknologier af ældre karakter. I den forbindelse er der masser af hjælp at hente fra hele vores globale organisation,” fortæller Karsten.

Bliv en del af et solidt specialistnetværk
I Software Customer Support får du godt 30 dedikerede softwarekolleger. Du har både mulighed for at blive en del af kontoret i Aarhus, hvor dine SCADA-kolleger blandt andre sidder, eller i Aalborg sammen med nogle af dine andre softwarekolleger. Uanset hvor du arbejder fra, bliver du en del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab på tværs af BEUMER Group.

Erfaring med SCADA, automation og PLC

  • Du har en el-teknisk eller ingeniørmæssig baggrund, fx som elinstallatør, elektroingeniør el.lign., eller også har du en udviklerbaggrund og el-teknisk erfaring med automationsløsninger. Vi bruger primært Siemens PLC (S7/TIA).
  • Du har tidligere stiftet bekendtskab med SCADA-udvikling, automation og PLC og kan strukturere store datamængder. 

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Karsten Toudahl, Senior SW Project Manager, på tlf. 21 56 86 11. Send dit CV og din ansøgning hurtigst muligt via linket.

BEUMER Group
Conveying, loading, palletering, pakning, sortering og distribution – BEUMER Group er førende inden for udvikling og fremstilling af højteknologiske intralogistiske systemer til globale markeder. Vores medarbejdere differentierer sig ved deres evne til at levere innovative løsninger til vores kunder. Det kan de, fordi de kender branchen og brænder for at udvikle og udvide deres viden løbende. Vi understøtter den høje standard gennem teamwork, gensidig respekt og en arbejdskultur, der er baseret på tillid og skaber stabilitet og tryghed for vores medarbejdere. Vores fælles mål er at implementere enestående og innovative projekter over hele verden.

 

Fortrolighedspolitik