Senior Project IT Specialist

 • Aarhus, Danmark
 • Fuldtid

Jobbeskrivelse

Kunne du tænke dig at være en del af vores Project IT team? Brænder du for netværk – både i en IT- og samarbejdsrelation? Og vil du være med til at definere og opdatere standarder for Beumers IT-løsninger?

Så har du nu chancen for at være med til at præge fremtiden og sætte standarden for, hvordan vi producerer vores løsninger. Kom og bliv en del af et fantastisk team, og vær med til at lave stærke løsninger til nogle af verdens største lufthavne. 

Velkommen til Project IT
På vores kontor i Aarhus bliver du en del af afdelingen Project IT, hvor du arbejder sammen med 7 engagerede hardwarespecialister. I tæt samspil med vores softwareafdeling opbygger vi skræddersyede IT-hardwareløsninger til internationale kunder med vidt forskellige behov, fra bagageløsninger i lufthavne til pakkehåndtering, der kører i døgndrift for nogle af de største logistikfirmaer i verden. 

Involvering i projekterne – sikre commitment i relation til processer og retningslinjer
Som Senior Project IT-specialist vil du være med fra pre-sales fase, hvor du er med til at definere, udarbejde og sikre standarder for, hvordan vi deployer vores IT-ydelser i vores løsninger. Du er dermed med til at designe og optimere IT-koncepter, og du spiller en væsentlig rolle i at automatisere og streamline vores standarder, som dækker alt fra infrastruktur til klientudstyr. Du er i direkte kontakt med kunder, og du kommer desuden til at samarbejde med softwareudviklere, arkitekter og projektledere over hele verden. Helt specifikt kan du se frem til at:

 • deltage i kundeprojekter fra pre-sales til leverance med udarbejdelse, beskrivelse og leverancer af løsninger.
 • foretage optimeringer og udviklinger af vores deployment.
 • arbejde med netværk, VMWare, Cluster løsninger, SAN og backup. 
 • udarbejde dokumentation af de valgte løsninger i projekter og koncepter.
 • rejse op til 30 dage om året.

Stærkt projektleder-gen og flair for kundekontakt
Det er afgørende, at du er kvalitetsbevidst og sætter kunden i fokus fra start til slut. Derudover forventer vi, at du har stærke formidlingsevner og kan gøre teknisk viden forståelig, så både kunder og projektledere forstår dig. Vi forestiller os, at du har en teknisk funderet baggrund, fx som ingeniør eller anden teknisk baggrund, men det vigtigste er din erfaring og din tilgang til opgaverne.  Derfor lægger vi vægt på, at du:

 • har erfaring med projektarbejde gerne som teknisk projektleder
 • har arbejdet med optimering og kan understøtte forretningen 
 • har solid erfaring med netværk, VMWare, SAN og backup 
 • kan begå dig på både dansk og engelsk, mundtligt såvel som skriftligt.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Project Manager Reidar Lænø på +45 27 60 03 26.

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi ønsker at byde den rette kollega velkommen med det samme.

Vi glæder os til at høre fra dig.

BEUMER Group
Conveying, loading, palletising, packing, serration and distribution – BEUMER Group is a leader within the development and manufacture of high-technological intralogistics systems for global markets. Our employees stand out from others thanks to their ability to supply innovative solutions to our customers. They can do this because they know the industry and are passionate about continuously developing and expanding their knowledge. We support these high standards through teamwork, mutual respect and a working culture based on trust that fosters stability and security for all of our employees. Our common goal is to implement outstanding and innovative projects worldwide.

 

Fortrolighedspolitik