Stage Human Resources (Brussel)

  • Stagiair
  • Entities: BESIX NV/SA

Beschrijving van het bedrijf

BESIX Group is een toonaangevende multidisciplinaire Belgische groep, actief in de bouw-, vastgoedontwikkelings- en concessiesector. BESIX Group werd opgericht in 1909 en kende de laatste jaren een indrukwekkende groei. BESIX Group is groep zowel aanwezig in Noord- en Oost-Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten via haar dochteronderneming Six Construct, als in Canada en Australië. BESIX Group onderscheidt zich binnen de sector voornamelijk door een in-house Engineering-afdeling, die een ruime ervaring heeft op het vlak van geotechniek, beton-technologie, methodes, planning en BIM- en System Engineering-tools.

In 2021 heeft de Groep een omzet gerealiseerd van EUR 2,9 miljard. De Groep stelt 11.000 medewerkers met meer de 80 verschillende nationaliteiten tewerk in 25 landen.

Voor meer informatie: https://www.besix.com/.

Functieomschrijving

Studeer je Arbeids-en organisatiepsychologie / Human Resources Management en zoekt een stage in België? BESIX zoekt het hele jaar door gemotiveerde stagiaires voor ons People departement!

Wij bieden stages aan op het gebied van Recruitment, Learning and Development / Change Management etc. 

Wil je  je theoretische kennis in de praktijk omzetten? Stuur ons dan je CV en motivatie brief! BESIX investeert in jong talent en deze stage zou wel eens het begin kunnen zijn van een boeiende carrière bij BESIX. 

Functie-eisen

  • Je volgt een Bachelor/Master opleiding - Human Resources of gelijkwaardig;
  • Je spreekt vlot Frans/Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels;
  • Je stageperiode moet minimaal 6 weken voltijds zijn. Vermeld in je sollicitatie je exacte datums van je stageperiode;
  • Je wilt stage lopen op ons hoofdkantoor (Sint-Lambrechts-Woluwe);
  • Je kan autonoom werken en bent flexibel;
  • Je bent communicatief, proactief en niet bang samen te werken met meerdere stakeholders;

Aanvullende informatie

Overtuigd? Stuur ons dan nu je CV en motivatiebrief.

Werken voor de BESIX Group is deel uit maken van een dynamisch, creatief en ondernemend bedrijf dat nu erkend wordt als een "Belgische Top Employer". De BESIX Groep biedt je een veilige en collaboratieve werkomgeving met ambitieuze en innovatieve doelstellingen voor de wereld van morgen, maar ook voor je carrière en je persoonlijke ontwikkeling. 

Privacybeleid