Stage in Finance / Accounting (Brussels)

  • Stagiair
  • Entities: BESIX NV/SA

Beschrijving van het bedrijf

BESIX Group is een toonaangevende multidisciplinaire Belgische groep, actief in de bouw-, vastgoedontwikkelings- en concessiesector. BESIX Group werd opgericht in 1909 en kende de laatste jaren een indrukwekkende groei. BESIX Group is groep zowel aanwezig in Noord- en Oost-Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten via haar dochteronderneming BESIX Construct, als in Canada en Australië. BESIX Group onderscheidt zich binnen de sector voornamelijk door een in-house Engineering-afdeling, die een ruime ervaring heeft op het vlak van geotechniek, beton-technologie, methodes, planning en BIM- en System Engineering-tools.

In 2022 heeft de Groep een omzet gerealiseerd van EUR 3,4 miljard. De Groep stelt 12.000 medewerkers met meer de 80 verschillende nationaliteiten tewerk in 25+ landen.

Voor meer informatie: https://www.besix.com/.

Functieomschrijving

Je bent een student in Finance / Accounting en je bent op zoek naar een stage in België? Cool! BESIX is het hele jaar door op zoek naar gemotiveerde stagiairs.

Wij bieden stages aan in de domeinen kosten/budgetcontrole, investeringsmanagement, fusies & overnames, boekhouding en global finance.

Wil je bij ons je theoretische kennis in praktijk brengen en de confrontatie met de realiteit aangaan? Stuur ons dan je sollicitatie! BESIX investeert in jong talent en deze stage zou wel eens het begin kunnen zijn van een boeiende carrière bij BESIX.

Functie-eisen

Wat als jij het volgende talent van BESIX zou zijn?

  • Je wil stage lopen op ons hoofdkantoor (Sint-Lambrechts-Woluwe);
  • Je volgt een Bachelor / Master opleiding - Finance, Management, Accounting of gelijkwaardig;
  • Je stageperiode moet minstens 6 weken voltijds zijn. Gelieve uw stageperiode te vermelden in uw sollicitatie;
  • Je spreekt Frans/Nederlands en je hebt een goede kennis van het Engels;
  • Je hebt een analytische geest, autonomie en nauwgezetheid;
  • Je bent communicatief, proactief en je bent niet bang om in directe interventie en samenwerking met meerdere belanghebbenden te staan;
  • U bent flexibel en u komt gemakkelijk terug bij problemen en uitdagingen.

Aanvullende informatie

Overtuigd? Stuur ons dan nu uw CV en motivatiebrief.

Werken bij BESIX Group geeft u de kans om deel uit te maken van een dynamisch, creatief en ondernemend bedrijf dat vandaag erkend is als "Belgische topwerkgever". De BESIX Group biedt u een veilige en collaboratieve werkomgeving met ambitieuze en innovatieve doelstellingen voor de wereld van morgen, maar ook voor uw carrière en uw persoonlijke ontwikkeling.

Privacybeleid