Contract Manager (Project Oosterweel - Antwerpen)

 • Full-time
 • Entities: BESIX NV/SA

Company Description

BESIX Group is een toonaangevende multidisciplinaire Belgische groep, actief in de bouw-, vastgoedontwikkelings- en concessiesector. BESIX Group werd opgericht in 1909 en kende de laatste jaren een indrukwekkende groei. BESIX Group is groep zowel aanwezig in Noord- en Oost-Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten via haar dochteronderneming Six Construct, als in Canada en Australië. BESIX Group onderscheidt zich binnen de sector voornamelijk door een in-house Engineering-afdeling, die een ruime ervaring heeft op het vlak van geotechniek, beton-technologie, methodes, planning en BIM- en System Engineering-tools.

In 2020 heeft de Groep een omzet gerealiseerd van EUR 2,7 miljard. De Groep stelt 12.000 medewerkers met meer de 80 verschillende nationaliteiten tewerk in 27 landen. Voor meer informatie: https://www.besix.com/.

Job Description

Als ervaren contractmanager binnen TM ROCO maak je deel uit van de dienst Contractmanagement. Zo sta je in, in overleg en samenwerking met het contractmanagement team, voor het opvolgen van het naleven van alle contractuele aspecten rondom het project. Werken als contractmanager bij TM ROCO kenmerkt zich door de diversiteit aan (deel)projecten, mensen, vraagstukken en problematiek. Je bent adviseur, onderhandelaar, beslisser en probleemoplosser in één. Dit vereist een optimale communicatie met de verscheidene diensten en teams binnen de organisatie van TM ROCO, evenals een correcte communicatie naar onderaannemers en de klant toe.

Taken:

 • Schrijven van brieven en tijdige waarschuwingen;
 • Opmaken van dossiers voor compenseerbare voorvallen in samenwerking met diensten calculatie, planning;
 • Opmaken van offertes in samenwerking met diensten calculatie, planning;
 • Opmaken, evalueren en onderhandelen van onderaannemingscontracten, leverancierscontracten;
 • Opvolgen naleven contractuele condities doorheen de projectduurtijd richting klant;
 • Opvolgen naleven contractuele condities door onderaannemer(s) en leverancier(s); relaties met leveranciers en onderaannemers opbouwen en onderhouden door als contactpersoon op te treden bij contractuele kwesties.
 • Structureel en consequent bijhouden van administratie voor alle contractcorrespondentie en -documentatie;
 • Communiceren met alle belanghebbenden over contract-gerelateerde informatie;
 • Opstellen en opvolgen van contractuele complianceprocessen en -procedures, problemen met non-compliance identificeren.

Qualifications

 • Master in rechten, Burgerlijk of Industrieel ingenieur van opleiding [Master];
 • Goede kennis van de Belgische wetgeving;
 • Kennis van de private en publieke markt;
 • Sterke affiniteit met het managen van technische/juridische/financiële projecten;
 • Minimum 5 jaar ervaring in contractmanagement;
 • Aantoonbare onderhandelingsvaardigheden en probleemoplossend vermogen;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands (bij voorkeur ook Engels en Frans), met een grondige kennis van de juridische en contractuele terminologie

Kerncompetenties:

 • Klantgericht: Herkennen van de wensen, behoeften en belangen van zowel interne- als externe klanten en ernaar handelen.
 • Initiatief: Proactief, zelfstarter, hands-on-mentaliteit; grijpt kansen en onderneemt actie, oefent actief invloed uit op gebeurtenissen. Werken in teamverband: Werkt met anderen samen om gezamenlijke doelen te bereiken, deelt informatie met anderen, ondersteunt anderen.
 • Uitstekende communicatievaardigheden: Zowel intern als extern, assertief waar nodig.
 • Planmatig: Mogelijkheid om prioriteiten te stellen en deadlines te halen. Beschikt over de nodige dosis zelfstandigheid, is nieuwsgierig, analytisch, zorgvuldig en resultaatsgericht
 • Oplossingsgericht & administratief sterk

Additional Information

Een carrière bij BESIX is veel meer dan enkel een job. Bij ons denk je mee in een veranderende, innovatieve wereld.

Jouw vaardigheden, ambitie en passie zullen bijdragen aan de ontwikkeling van onze groep en zullen ons in staat stellen om de uitdagingen van de komende jaren aan te gaan. Deel uitmaken van BESIX-groep is deel uitmaken van een zeer dynamisch, creatief en ondernemend bedrijf.

BESIX zorgt voor een veilige en collaboratieve werkomgeving, we hebben ambitieuze en innovatieve doelen voor de wereld van morgen, hierbij zijn jouw carrière en persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor ons.

We zijn op zoek naar mensen met verschillende persoonlijkheden, denkwijzen en met verschillende achtergronden. We zoeken mensen met innovatieve ideeën die meehelpen met het bouwen aan de iconische en duurzame projecten van morgen!

Ben je klaar om het verschil te maken en een positieve impact achter te laten voor de komende jaren? Wil je meehelpen met het behalen van onze bedrijfsdoelstelling, het excelleren in het creëren van duurzame oplossingen voor een betere wereld? Kom dan bij de BESIX-familie, samen zullen we onze toekomst co-creëren.

Werken bij BESIX biedt vele voordelen, waaronder:

·         Een aantrekkelijk verloningspakket met een marktconform salaris, flexibele mobiliteitsvoordelen, telewerken, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, maaltijdcheques, werk-privébalansprogramma (zoals telewerken, zorg voor zieke kinderen, flexibel werkschema, telewerken, gezondheidsmanagement (sport, gezondheidscontroleprogramma, ...);

·         Een loopbaanverbeteringsprogramma dat niet alleen dient om ervoor te zorgen dat je constant leert en verbetert, maar ook dat je de mogelijkheid geeft om je carrièrehorizon uit te breiden;

·         Een dynamische werkomgeving met innovatieve collega's die uw inspanningen ondersteunen (ideeën, projecten, doelen, ambities);

·         Mogelijkheid om aan complexe projecten te werken, zowel op lokaal niveau als in een internationale omgeving;

·         Blijf lokaal verankerd voor de komende jaren of durf voor een internationale carrièremogelijkheid binnen de groep te gaan.

Privacy Policy