Stage in Human Resources / Administratie / Finance / Legal en verzekeringen / Aankoop en logistiek / Plant & Equipment

  • Intern
  • Entities: BESIX NV/SA

Company Description

BESIX Group is een toonaangevende multidisciplinaire Belgische groep, actief in de bouw-, vastgoedontwikkelings- en concessiesector. BESIX Group werd opgericht in 1909 en kende de laatste jaren een indrukwekkende groei. BESIX Group is groep zowel aanwezig in Noord- en Oost-Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten via haar dochteronderneming Six Construct, als in Canada en Australië. BESIX Group onderscheidt zich binnen de sector voornamelijk door een in-house Engineering-afdeling, die een ruime ervaring heeft op het vlak van geotechniek, beton-technologie, methodes, planning en BIM- en System Engineering-tools.

In 2018 heeft de Groep een omzet gerealiseerd van EUR 2,5 miljard. De Groep stelt 15.000 medewerkers met meer de 80 verschillende nationaliteiten tewerk in 25 landen. Voor meer informatie: www.BESIX.com

Job Description

Ben je student en ben je op zoek naar een stage in corporate functies?

BESIX biedt elk jaar een bepaald aantal stages in haar verschillende afdelingen op de hoofdzetel zoals finance, juridische zaken, human ressources, administratie, aankoop en logistiek enz. Als stagiair heb je de mogelijkheid om de organisatie en de werking van een departement nauwlettend te volgen.

Je zal de werkwereld ontdekken via de grootste Belgische bouwgroep. Met deze stage krijg je de kans om samen te werken met heel wat experten, jouw kennis te vergroten en een eerste stap naar de arbeidsmarkt te zetten.

Ben je klaar om jouw theoretische kennis om te zetten in de praktijk en jezelf te meten met de realiteit? Aarzel niet en stuur jouw kandidatuur! Deze stage zou wel eens het begin kunnen zijn van een opwindende carrière bij BESIX.

Qualifications

  • Je wenst een stage te lopen op onze hoofdzetel in België

  • Je bent momenteel student in het laatste jaar of voorlaatste jaar

  • Je stageperiode moet minimaal 6 weken voltijds duren

  • Je spreekt Nederlands en je hebt goede kennis van het Frans en het Engels

  • Je bent gemotiveerd, dynamisch en je wilt je inzetten om een eerste professionele ervaring te verwerven in één van onze corporate afdelingen

Additional Information

Overtuigd? Stuur ons nu je CV en sollicitatiebrief.

Working for the BESIX group allows you to be a part of a dynamic, creative and entrepreneurial company which is now recognized as a Belgian Top Employer. It gives you a safe and collaborative working environment with ambitious and innovative goals for the world of tomorrow, but also for your career and personal development.

#LI-DNP

Privacy Policy