Open sollicitatie BESIX NL

  • Voltijds
  • Entities: BESIX Nederland

Beschrijving van het bedrijf

BESIX Nederland is een multidisciplinair bouwbedrijf met een 30-jarig trackrecord van innovatieve en toonaangevende projecten. Onze ervaring en expertise geeft ons het lef groter te denken. Als ondernemende bouwpartner formeren wij slagvaardige teams met de sterkste grote én kleine spelers. Zo kunnen we een integrale aanpak bieden voor iedere uitdaging en inspelen op de snelgroeiende dynamiek in de markt. Doordat we de drijfveren van de klant begrijpen, meedenken en oplossingsgericht werken, creëren we waarde die het bouwen overstijgt: voor, tijdens en na de constructiefase. Naast de bouw van toonaangevende projecten als A13-A16, Coen- en Velsertunnels, Theemswegtrace, Beatrixsluis, Amazonehaven, diverse waterzuiveringen en uitzonderlijke hoogbouwprojecten, zoals Sluishuis, Grotuistorens, DPG Mediavaert, Terraced Tower en De Post, participeren we in grote en kleine Joint Ventures en DBFM-contracten met meerjarig onderhoud.

BESIX Nederland heeft een sterke reputatie als het gaat om complexe en uitdagende projecten. Deze successen hebben wij te danken aan de innovatieve manier waarop wij engineering en bouwen met elkaar integreren in onze processen.

Onze mensen spelen een onmisbare rol in onze organisatie. Wij zijn van mening dat we zonder hen, zonder het samenwerken als team onderling en het samenwerken als team met de klant niet het succesvolle bedrijf kunnen zijn dat we nu zijn.

Functieomschrijving

Ben jij toe aan een vervolgstap in je carriere of wil jij weten wat de mogelijkheden binnen BESIX Nederland zijn, laat dan van je horen en vertel ons jouw verhaal!

Aanvullende informatie

Ontdek jouw toekomst bij BESIX Nederland!

Bij BESIX Nederland streven we naar meer dan alleen een baan; wij bieden jou de kans om deel uit te maken van de dynamische BESIX-groep met gedurfde en innovatieve plannen voor de toekomst. Ben jij een gedreven professional met een passie voor ondernemen en techniek? Dan is BESIX de plek waar jouw carrière tot bloei kan komen.

Wat maakt werken bij BESIX zo bijzonder?

Bij ons kom je terecht in een multidisciplinaire organisatie die indrukwekkende projecten en kunstwerken realiseert in verschillende sectoren, waaronder civiele techniek, infra, marine, gebouwen, milieu (industrie, energie, water), asset & maintenance.

Wat kun je verwachten als je voor BESIX kiest?

Uitdagende projecten: Werk aan complexe projecten in zowel lokale als internationale omgevingen en laat jouw technische expertise schitteren.

Carrièremogelijkheden: Bij BESIX werk je ook aan jouw eigen groei, zowel persoonlijk als professioneel. Ontwikkel je vaardigheden en vakinhoudelijke kennis on-the-job, on- en offline en via zowel externe als interne trainingen, zoals die van onze eigen BESIX Academy.

Aantrekkelijke beloningen: Geniet van een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief leaseauto, laptop en telefoon, en andere secundaire voorwaarden volgens de cao Bouw & Infra.

Werksfeer: Dagelijkse lunches op de BESIX projecten, wekelijkse afsluitingen en een energieke en ondernemende werkomgeving met fijne collega's.

Korte lijnen en afwisselend werk: Ervaar een dynamische, multidisciplinaire omgeving waar technisch vernuft en innovatie centraal staan.

Vrijheid: Bij BESIX krijg je de vrijheid om jouw ideeën en ondernemerschap tot uiting te brengen.

Bedrijfscultuur: Onze informele bedrijfscultuur is gebaseerd op respect, uitmuntendheid, samenwerking, passie en eenheid, in een familiale en bourgondische setting.

Jong BESIX Nederland: Sluit je aan bij Jong BESIX Nederland (JBN), een enthousiaste club van jonge professionals tot en met 36 jaar die diverse activiteiten organiseert, van projectbezoeken, sportieve uitdagingen tot bierproeverijen. Hier bouw je niet alleen aan je carrière, maar ook aan een waardevol netwerk.

Warm welkom: Bij BESIX kun je rekenen op een warm welkom, zodat jij je direct thuis voelt.

BESIX is gecertificeerd als TOP Employer 2024 waarmee ons doel wordt onderstreept: het creëren van een betekenisvolle werkplek waar ambitie en werkgeluk hand in hand gaan. We zijn trots op onze dynamische werkomgeving, waardoor we professioneel en persoonlijk kunnen groeien en we ons betrokken en ondersteund voelen. Voor meer informatie over TOP Employer: www.top-employers.com

Zie jij jezelf al onderdeel uitmaken van het BESIX team? Solliciteer eenvoudig online door het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief te uploaden. Ook als je niet helemaal aan al onze wensen voldoet, maar wel enthousiast bent over het vak, horen we graag van je. Bij BESIX denken we graag met jou mee, want jouw toekomst begint hier!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan vrijblijvend voorgestelde kandidaten kunnen geen rechten worden ontleend. 

Privacybeleid