Open sollicitatie BESIX NL

  • Dordrecht, Nederland
  • Voltijds
  • Entities: BESIX Nederland

Beschrijving van het bedrijf

BESIX Nederland is een multidisciplinair bouwbedrijf met een 30-jarig track-record van innovatieve en toonaangevende projecten. Onze ervaring en expertise geeft ons het lef groter te denken. Als ondernemende bouwpartner formeren wij slagvaardige teams met de sterkste grote én kleine spelers. Zo kunnen we een integrale aanpak bieden voor iedere uitdaging, en inspelen op de snelgroeiende dynamiek in de markt. Doordat we de drijfveren van de klant begrijpen en ons meedenkend en oplossingsgericht opstellen, creëren we waarde die het bouwen overstijgt: voor, tijdens en na de realisatiefase.

Functieomschrijving

Ben jij toe aan een vervolgstap in je carriere of wil jij weten wat de mogelijkheden binnen BESIX Nederland zijn, laat dan van je horen en vertel ons jouw verhaal!

Aanvullende informatie

Wat biedt BESIX als werkgever?

De lat ligt hoog en er wordt aardig wat van je verwacht. Daar krijg je veel voor terug. Naast een mooi salaris en bonusregeling bieden wij extra voordelen. Om je carrière een boost te geven, krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wil je nog meer uitdaging? De deur naar internationale bouwprojecten staat voor jou op een kier.

Hoe is het om te werken bij BESIX?

BESIX is een organisatie waar techniek en innovatie hoog in het vaandel staan. Het biedt een dynamische omgeving waar wordt gewerkt aan uiteenlopende uitdagende projecten, zowel civieltechnisch als bouwkundig gerelateerd.

De bedrijfscultuur kenmerkt zich door pro actief te handelen en gedurfd te pionieren. Je kríjgt verantwoordelijkheid, daar hoef je niet om te vragen.

Onze bourgondische cultuur is duidelijk terug te zien. Er staat dagelijks een gezamenlijk lunch voor je klaar en iedere vrijdag sluiten we de week af met een borrel. Ieder jaar zijn er terugkerende personeelsbijeenkomsten met als hoogtepunt ons jaarfeest. Dan zie je je collega’s eens in een ander daglicht.

#LI-DNP

Privacybeleid