Open sollicitatie BESIX NL

  • Dordrecht, Netherlands
  • Voltijds
  • Entities: BESIX Nederland

Beschrijving van het bedrijf

BESIX Nederland is een multidisciplinair bouwbedrijf met een meer dan 25-jarig track-record van innovatieve en toonaangevende projecten. Onze ervaring en expertise geeft ons het lef groter te denken. Als ondernemende bouwpartner formeren wij slagvaardige teams met de sterkste grote én kleine spelers. Zo kunnen we een integrale aanpak bieden voor iedere uitdaging, en inspelen op de snelgroeiende dynamiek in de markt. Doordat we de drijfveren van de klant begrijpen en ons meedenkend en oplossingsgericht opstellen, creëren we waarde die het bouwen overstijgt: voor, tijdens en na de realisatiefase.

Functieomschrijving

Aan deze vacature koppel ik de kandidaten die niet specifiek passen op een openstaande vacature maar wel interessant kunnen zijn voor BESIX NL.

Functie-eisen

Nader te bepalen

Aanvullende informatie

Wat biedt BESIX als werkgever?
De lat ligt hoog en er wordt aardig wat van je verwacht. Daar krijgt je veel voor terug. Naast een mooi salaris en bonusregeling bieden wij extra voordelen. Om je carrière een boost te geven, krijg je volop de ruimte jezelf te ontwikkelen. Wil je nog meer uitdaging? De deur naar internationale bouwprojecten staat voor jou op een kier.

Hoe is het om te werken bij BESIX?
BESIX is een organisatie waar techniek en innovatie hoog in het vaandel staan. Het biedt een dynamische omgeving waar wordt gewerkt aan uiteenlopende uitdagende projecten, zowel bouwkundig als civieltechnisch gerelateerd.
De bedrijfscultuur kenmerkt zich door pro actief te handelen en gedurfd te pionieren. Je kríjgt verantwoordelijkheid, daar hoef je niet om te vragen.
Onze van origine Belgische cultuur is duidelijk terug te zien. Er staat dagelijks een gezamenlijk lunch voor je klaar en iedere vrijdag sluiten we de week af met een borrel. Ieder jaar zijn er terugkerende personeelsbijeenkomsten met als hoogtepunt ons jaarfeest. Dan zie je je collega’s eens in een ander daglicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan vrijblijvend voorgestelde kandidaten kunnen geen rechten worden ontleend.

#LI-DNP

Video's om te bekijken

Privacybeleid