Ervaren werfleider GEBOUWEN

 • Antwerpen, België
 • Voltijds
 • Entities: BESIX

Beschrijving van het bedrijf

Actief sinds 1909, is de Groep BESIX over de jaren heen gegroeid tot een multidisciplinair bedrijf met een toonaangevende positie op de markten waarin het actief is: bouw, vastgoedontwikkeling en concessies. BESIX Contracting is gespecialiseerd in het realiseren van bouw-, infrastructuur- en maritieme werken, die zich vaak onderscheiden door hun complexiteit. In de Benelux en Frankrijk is de Groep sterk vertegenwoordigd met de regionale filialen BESIX Infra, BESIX Construct,Vanhout, Wust, Cobelba, Jacques Delens en Lux TP, die garant staan voor een lokale benadering. Met de entiteiten Franki Foundations,  Socogetra, Sanotec en Van den Berg brengt de Groep gespecialiseerde nicheoplossingen op de markt, zoals diepfunderingen, geo-engineering, wegenwerken, waterbehandeling en kabel- en leidingbouw.

Gesterkt door onze ervaring op onze thuismarkten konden we ook buiten Europa een sterke positie uitbouwen. Een typisch voorbeeld hiervan is het Midden-Oosten, waar we in 50 jaar tijd een indrukwekkend portfolio konden samenstellen. Deze diversificatie voor zowel activiteiten als regionaal bereik loont, want ze stelt ons minder bloot aan risico’s.

Werken voor BESIX, erkend als Top Employer in België, betekent werken voor een dynamisch en innovatief bedrijf. 

Functieomschrijving

Dankzij de bouw van het multifunctioneel wooncomplex Cadiz op Het Eilandje en van de hoogste woontoren van de stad (Parktoren) is Besix geen onbekende in Antwerpen. Onlangs werd ook de nieuwe thuis voor DPG media, de groep waar VTM en HLN/De Morgen onder vallen. https://www.bouwkroniek.be/article/besix-realiseert-nieuwbouw-voor-antwerpse-politie.18659

Vandaag bouwt BESIX voor Lokale Politie Antwerpen een nieuwe parel in Berchem. Daarvoor is BESIX nog op zoek naar een ervaren WERFLEIDER GEBOUWEN.

De werfleider is binnen het projectteam verantwoordelijke voor de correcte uitvoering van de werken, volgens de wensen van de klant, en dit binnen de gestelde termijn en binnen de gestelde budgetten. Op de werf geef je rechtstreeks leiding aan de eigen arbeiders en de onderaannemers, je roept de materialen af en houdt toezicht op de geleverde kwaliteit. Verder ben je de eerste verantwoordelijke voor een veilig verloop van de werken. Je doet dit in nauw overleg met de projectleider.

Functie-eisen

 • Je hebt een Bachelor of Master diploma in bouwkunde of hebt relevante werkervaring;
 • Je beschikt over 5 jaar ervaring in de uitvoering van bouwprojecten.
 • Kenmerkend zijn jouw coördinatie- en organisatievaardigheden, je communicatieskills, en stressbestendigheid.
 • Je bent sterk organisatorisch ingesteld
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. Frans en Engels zijn een sterke troef.

Aanvullende informatie

Een carrière bij BESIX is veel meer dan enkel een job. Bij ons denk je mee in een veranderende, innovatieve wereld, waarbij we uitdagende onderwerpen bestuderen! Deel uitmaken van BESIX-groep is deel uitmaken van een zeer dynamisch en ondernemend bedrijf met ambitieuze en innovatieve doelen. We zijn op zoek naar mensen met verschillende persoonlijkheden, denkwijzen en met verschillende achtergronden. We zoeken mensen met innovatieve ideeën die meehelpen met het bouwen aan de iconische projecten van morgen!

Ons doel is om uit te blinken bij het creëren van een duurzame oplossing voor een betere wereld. Hiermee brengen wij ons bedrijf vooruit en hierdoor blinken we uit!

Ben je klaar om het verschil te maken?

Werken bij BESIX houdt in dat je veel interessante voordelen krijgt:

 • Een aantrekkelijk verloningspakket met een marktconform salaris, flexibele mobiliteitsvoordelen, telewerken, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, maaltijdcheques, ....
 • Een loopbaanverbeteringsprogramma dat niet alleen dient om ervoor te zorgen dat je constant leert en verbetert, maar ook dat je de mogelijkheid geeft om je carrièrehorizon uit te breiden.
 • Een dynamische werkomgeving met innovatieve collega's die uw inspanningen ondersteunen (ideeën, projecten, doelen, ambities)
 • Mogelijkheid om aan complexe projecten te werken, zowel op lokaal niveau als in een internationale omgeving.
 • Blijf lokaal verankerd voor de komende jaren of durf voor een internationale carrièremogelijkheid binnen de groep te gaan.

 

Privacybeleid