Internship Neanex (Berchem) - License Manager

 • Anvers, Belgique
 • Stage

Description de l'entreprise

"Elke tunnel, brug, weg, ziekenhuis en elk windpark moet worden ontworpen, gebouwd en geëxploiteerd als een nieuw type vliegtuig bij Airbus." Dat is hoe, volgens Neanex, de toekomst van de bouw en infrastructuurprojecten zullen eruit zien. Dit betekent het volledige beheer levenscyclus - van ontwerp tot constructie tot onderhoud - in een centraal digitale data-omgeving. Dit zorgt voor ultieme samenwerking tussen mensen en technologie zodat ultieme efficiëntie wordt bereikt met een foutmarge die perfectie nadert.

Neanex is een start-up gevestigd in Antwerpen die een eigen Building Information Management (BIM) platform heeft ontwikkeld. We bieden een totaaloplossing in de cloud voor online samenwerking tussen architecten, ingenieurs, aannemers en klanten in de infrastructuur- en bouwsector. Het Neanex-platform wordt momenteel geïntroduceerd op verschillende projecten in België en Nederland. We helpen projectmanagers in de AECO-industrie (Architectural, Engineering, Construction & Operating) met nieuwe software die faalkosten elimineert.


Doel
We veranderen de manier waarop professionals informatie en verschillende software applicaties gebruiken bij productontwikkeling. Door onze services en ons bijhorend BIM-portaal evolueren bedrijven naar veel efficiëntere, effectievere en flexibelere ondernemingen. 
Waarden
We staan ​​bekend voor onze kwaliteit en behulpzaamheid, hierdoor worden we vertrouwd door onze klanten en treden op als partners. We zijn vooruitstrevend en durven te experimenteren. Daarnaast respecteren en waarderen we elkaars verschillen en toegevoegde waarde, we houden rekening met elkaars persoonlijke situatie en staan ​​altijd open voor input en opmerkingen. Binnen Neanex zijn we niet bang om fouten te maken want we willen graag bijleren en ons potentieel als groep waarmaken. We geven elkaar nooit de schuld en we doen ons best om elkaars taken gemakkelijker te maken. 
Ambitie
Onze ambitie is om het eerste bedrijf te zijn dat met succes ontwerpgegevens integreert in een ontwikkelingsproces. We willen onze klanten minder afhankelijk maken van afzonderlijke softwareleveranciers om zo keuzevrijheid te bieden. We voorzien nieuwe applicatie landschappen, gebaseerd op onze Neanex BIM Portal.

Description du poste

Tijdens deze stage ben je Licentie Manager van onze management tool voor alle lopende projecten voor een specifieke klant. Als Licence Manager moet je een nieuwe webtoepassing helemaal opnieuw opgebouwen. 

Als Intern werk je met de meest innavatieve en nieuwe technologie. je hebt volgende verantwoordelijkheden:
● Projectlicenties raadplegen / maken / bijwerken
● Raadpleeg / Creëer / Update / Activeer gebruikerslicenties
● Gebruikersaccounts raadplegen / bijwerken
● Raadpleeg gebruikslogboeken
● Portaalfunctionaliteit om alle actieve projecten weer te geven
● Wachtwoord vergeten / Activeringsmail opnieuw verzenden
● Raadpleeg / Creëer / Update groepen en gebruikersrollen

Je hebt een passie voor innovatie en je wilt deel uitmaken van ons jong en dynamisch team. Je bent een team player en je hebt sterke communicatie vaardigheden.

Qualifications

 • Teamspeler
 • Fan van agile methodieken
 • Kennis van javascript / nodejs / react
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
 • Kennis van graphql is een pre
 • Je bent enthousiast over softwaretools.

Onze technologie:

 • React https://reactjs.org One of the most popular javascript libraries to build user interfaces with. Created by facebook.
 • Node Https://nodejs.org Javascript runtime for back-end development.
 • Graphql (api) https://graphql.org A very popular open-source data query language.
 • Neo4j https://neo4j.com Neo4j is a graph database management system. Described by its developers as an ACID-compliant transactional database with native graph storage and processing, Neo4j is the most popular graph database according to DB-Engines ranking

Informations complémentaires

We zijn een jong, dynamisch bedrijf met 15 mensen (leeftijd tussen 23 en 40 jaar). We zijn een goed gefinancierde start-up en groeien vanuit deze financieel stabiele situatie naar ons potentieel.

We hebben een dynamische en innovatieve omgeving met een ontspannen sfeer. We bieden team evenementen aan, maar bij Neanex zijn geen evenementen verplicht. Als collega's graag deelnemen aan activiteiten zijn ze meer dan welkom.

Bij Neanex respecteren we mensen voor hun persoonlijke overtuigingen en identiteit. We zijn een goed gemengd team bestaande uit mensen met verschillende educatieve achtergronden, met informatica en software engineering, industriële wetenschappen zoals bouw, architectuur en civiele techniek, elektronica-ICT, management en engineering. We hebben een goede kennis van softwareontwikkeling, maar ook een expertise in informatiemodellering. En natuurlijk hebben we een kennis van het domein waarin onze klanten actief zijn zoals de bouw en infrastructuur.

Neanex is gevestigd in Antwerpen, naast het treinstation Antwerpen-Berchem en dicht bij Antwerpen-Centraal. Ons kantoor is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit alle grote steden in de omgeving. De meeste van onze collega's wonen in nabijgelegen steden en sommige zelfs in Amsterdam.

Politique de confidentialité