Stages op werf

  • Brussels, Belgium
  • Intern
  • Entities: BESIX

Company Description

BESIX Group is een toonaangevende multidisciplinaire Belgische groep, actief in de bouw-, vastgoedontwikkelings- en concessiesector. BESIX Group werd opgericht in 1909 en kende de laatste jaren een indrukwekkende groei. BESIX Group is groep zowel aanwezig in Noord- en Oost-Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten via haar dochteronderneming Six Construct, als in Canada en Australië. BESIX Group onderscheidt zich binnen de sector voornamelijk door een in-house Engineering-afdeling, die een ruime ervaring heeft op het vlak van geotechniek, beton-technologie, methodes, planning en BIM- en System Engineering-tools.

In 2018 heeft de Groep een omzet gerealiseerd van EUR 2,5 miljard. De Groep stelt 15.000 medewerkers met meer de 80 verschillende nationaliteiten tewerk in 25 landen. Voor meer informatie: www.BESIX.com

Job Description

Ben je student en ben je op zoek naar een stage in de bouwsector?

BESIX biedt elk jaar een bepaald aantal stages aan op onze werven. Als stagiair heb je de mogelijkheid om de evolutie en algemene organisatie van een werf nauwgezet te volgen (gebouwen, civiele werken, etc…). Organisatie van bestellingen, het aansturen van onderaannemers, het opvolgen van de planning of de werkverdeling van de arbeiders; je zal het allemaal kunnen ervaren en leren. Je zal ook kennis verwerven, in het gebied van reporting, kwaliteitscontrole, preventie en veiligheid.

Met deze stage krijg je de kans om samen te werken met heel wat experten, jouw kennis te vergroten en een eerste stap naar de arbeidsmarkt te zetten.

Ben je klaar om jouw theoretische kennis op te zetten in de praktijk en jezelf te meten met de realiteit? Aarzel niet en stuur jouw kandidatuur! Deze stage zou wel eens het begin kunnen zijn van een opwindende carrière bij BESIX.

Qualifications

  • Je wenst een stage te lopen op een van onze werven in België

  • Je bent momenteel student in het laatste jaar of voorlaatste jaar

  • Je stageperiode moet minimaal 6 weken voltijds duren

  • Je spreekt Nederlands en je hebt goede kennis van het Frans en het Engels

  • Je bent analytisch, autonoom en gedreven

  • Je bent communicatief, je neemt graag initiatief en je bent een echte team player

  • Je bent flexibel en proactief/reactief tov mogelijke problemen en uitdagingen

Additional Information

Overtuigd? Stuur ons nu je CV en sollicitatiebrief.

Working for the BESIX group allows you to be a part of a dynamic, creative and entrepreneurial company which is now recognized as a Belgian Top Employer. It gives you a safe and collaborative working environment with ambitious and innovative goals for the world of tomorrow, but also for your career and personal development.

#LI-DNP

Videos To Watch

Privacy Policy