Calculator/Projectvoorbereider (m/v)

  • 2440 Geel, België
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

HBS

HBS is gespecialiseerd in het verbouwen en inrichten van winkels zoals Esprit en H&M en kantoren zoals Axa, Cofinimmo, E&Y, BNP Paribas Fortis en semi-industriële panden zoals Volvo, Renault garages, bpost, Ecover…

Met een enthousiaste ploeg van een 30-tal gemotiveerde specialisten weet HBS als geen ander een vlotte uitvoering te koppelen aan een goede kwaliteit-prijsverhouding. HBS is steeds groeiend en maakt deel uit van Groep Vanhout te Geel. In het kader van de verdere ontwikkeling van ons bedrijf bieden we momenteel deze mooie opportuniteit aan.

Functieomschrijving

In deze functie ben je bij HBS verantwoordelijk voor de juiste prijsvorming van de aan jou toevertrouwde projecten binnen onze divisie interieur & maatwerkmeubilair. Je bent dus geen rekenmachine… Wij zoeken iemand die meedenkt met de klant en met het projectteam om een volledig en accuraat voorstel te doen en dat binnen de vooropgestelde timing.

Jij bent een zeer belangrijke schakel in ons team. Je stelt de juiste vragen en je betrekt de juiste partners in jouw zoektocht naar de ideale maatwerk oplossing. Je zorgt bovendien dat alle afspraken helder zijn voor alle betrokken partijen. Goede communicatieve vaardigheden zijn van essentieel belang, net als jouw ambitie om samen elk project te doen scoren.

Functie-eisen

  • Naast een Masteropleiding in een Bouwrichting kan u terugvallen op een stevige projectervaring.
  • U communiceert gemakkelijk in beide landstalen (Nederlands en Frans) en kan vlot overweg met Windows office toepassingen.
  • U hebt zin voor organisatie en innovatie.
  • U kan goed prioriteiten stellen en hebt een sterk organisatietalent.
  • U hebt een passie voor verbouwingen en interieurwerken.
  • Binnen een team neemt u graag de leiding op een natuurlijke en resultaatgerichte wijze.

Aanvullende informatie

Zoek jij een nieuwe uitdaging met ruimte voor jouw inbreng en creativiteit? Wil jij meebouwen aan innovatieve en prestigieuze interieurprojecten? Zie jij een rol als spilfiguur in het commerciële proces wel zitten?

Solliciteer dan vandaag nog!

Privacybeleid