(Afstudeer) stage

  • Stagiair
  • Entities: BESIX Nederland

Beschrijving van het bedrijf

BESIX Nederland is een multidisciplinair bouwbedrijf met een 30-jarig trackrecord van innovatieve en toonaangevende projecten. Onze ervaring en expertise geeft ons het lef groter te denken. Als ondernemende bouwpartner formeren wij slagvaardige teams met de sterkste grote én kleine spelers. Zo kunnen we een integrale aanpak bieden voor iedere uitdaging en inspelen op de snelgroeiende dynamiek in de markt. Doordat we de drijfveren van de klant begrijpen, meedenken en oplossingsgericht werken, creëren we waarde die het bouwen overstijgt: voor, tijdens en na de constructiefase. Naast de bouw van toonaangevende projecten als A13-A16, Coen- en Velsertunnels, Theemswegtrace, Beatrixsluis, Amazonehaven, diverse waterzuiveringen en uitzonderlijke hoogbouwprojecten, zoals Sluishuis, Grotuistorens, DPG Mediavaert, Terraced Tower en De Post, participeren we in grote en kleine Joint Ventures en DBFM-contracten met meerjarig onderhoud.

BESIX Nederland heeft een sterke reputatie als het gaat om complexe en uitdagende projecten. Deze successen hebben wij te danken aan de innovatieve manier waarop wij engineering en bouwen met elkaar integreren in onze processen.

Onze mensen spelen een onmisbare rol in onze organisatie. Wij zijn van mening dat we zonder hen, zonder het samenwerken als team onderling en het samenwerken als team met de klant niet het succesvolle bedrijf kunnen zijn dat we nu zijn.

Functieomschrijving

Ieder jaar hebben wij op verschillende projecten plaats voor een (afstudeer)stagiair. Als stagiair geven we jou de kans om mee te werken aan één van onze lopende projecten.

Wij laten graag twee huidige stagiaires aan het woord om te vertellen wat jou te wachten staat:

Maarten: ‘BESIX is een bedrijf met veel verschillende mogelijkheden. Als stagiair word je ook de mogelijkheid gegeven om er gebruik van te maken. Op deze manier kan je in overleg met je collega’s de stage indelen naar jouw behoeftes en wensen.’

Youri: ‘In het begin maakte ik me zorgen dat ik niet goed genoeg zou zijn, maar achteraf bleek dat nergens voor nodig te zijn. Je wordt opgevangen door het team en meegenomen in het project, waarin je je eigen verantwoordelijkheden krijgt. Het is ook niet dat je als een ‘student die komt kijken’ wordt behandeld. Je maakt onderdeel uit van een team die ook jouw inbreng zeker waardeert.’

 

Functie-eisen

Daarom kiezen wij voor jou...

  • Je volgt een HBO-opleiding Civiel techniek of Bouwkunde
  • Je bent minimaal 15 weken fulltime beschikbaar
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands
  • Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit

Aanvullende informatie

Het is hard werken, maar dan krijg je ook wat! Je krijgt de mogelijkheid je stage in te vullen naar jouw persoonlijke behoeften en wensen. Daarnaast wordt je uitgenodigd voor verschillende events, zoals de uitjes met de jongerenvereniging Jong BESIX Nederland (JBN) en de events in Brussel. Als leuke bijkomstigheid krijg je een stagevergoeding van €550,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Privacybeleid