Werfleider gebouwen

  • Gent, België
  • Voltijds

Functieomschrijving

De werfleider is binnen het projectteam verantwoordelijke voor de correcte uitvoering van de werken, volgens de wensen van de klant, en dit binnen de gestelde termijn en binnen de gestelde budgetten.
Op de werf geef je rechtstreeks leiding aan de eigen arbeiders en de onderaannemers, je roept de materialen af en houdt toezicht op de geleverde kwaliteit.
Verder ben je de eerste verantwoordelijke voor een veilig verloop van de werken. Je doet dit in nauw overleg met de projectleider.

Functie-eisen

Ben jij een people manager?
Beschik je over een passie voor de bouw?
Beschik je over een hogere bouwkundige opleiding, niveau professionele bachelor of gelijkwaardig en de nodige relevante ervaring als werfleider?

Extra informatie

Werken bij BESIX is werken in een zeer uitdagende omgeving waarbij complexiteit, ondernemerschap en innovatie nooit veraf zijn. Om je grenzen te kunnen verleggen en je horizon te verruimen bieden wij opleidingen en vervolmakingscursussen aan die jou in staat zullen stellen om te groeien en je loopbaan bij BESIX verder uit te bouwen. Tevens bieden wij een marktconform salaris met extralegale voordelen en bijhorende wagen.

Privacybeleid