Kundservicemedarbetare - extrajobb!

  • Gustavslundsvägen 22, Stockholm, Bromma, se
  • Deltid

Företagsbeskrivning

Vi är Europas största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 2500 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi ett tusental bilar och når därmed flera miljoner kunder världen över. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Vi expanderar världen över och nu kan du vara med på en spännande resa när vi växer på den nordiska marknaden!

Jobbeskrivning

Är du student och söker ett extrajobb inom service där du får nyttja din sociala kompetens? Just nu söker vi kundservicemedarbetare med placering på vårt huvudkontor i Alvik som vill vara med och utveckla ett nytt, snabbt växande och kreativt företag.
 

Arbetsuppgifter 
I rollen som kundservicemedarbetare är du kundens första kontakt med oss. Du ansvarar för att ge utomordentlig service till våra kunder. Du hanterar varierande kundärenden och fungerar som knytpunkt mellan kund och test- och inköpsstationer. Detta innebär arbetsuppgifter som:

  • Svara på inkommande samtal och mail från kunder.
  • Sammankoppla kunder till rätt test- och inköpsstation.
  • Kontakta inbokade kunder och stämma av inför möte på station.

För rätt person finns också möjligheten att, utöver ovanstående arbetsuppgifter, även arbeta med försäljning genom att proaktivt kontakta befintliga kunder.

För att passa i denna roll ser vi att du är tillgänglig på kvällar och helger ca 15h/vecka samt mer under sommarmånaderna.
 

Profil 
Vi söker dig som är utåtriktad och har en utpräglad känsla för service och noggrannhet. För att trivas i rollen bör du vara kundorienterad och ha ett säljande sätt med ett stort mått av engagemang och entusiasm samt trivas med eget ansvar. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. Behärskar du ett annat nordiskt språk är detta starkt meriterande. Vidare är du organiserad och strukturerad och har förmågan att prioritera och behålla fokus även när arbetstempot är högt.
 

Vi erbjuder 
För rätt person erbjuder vi dig att vara med på en spännande och dynamisk resa på ett ungt företag med exponentiell tillväxt och internationell närvaro. Du får arbeta på ett företag med en unik affärsmodell som revolutionerar bilindustrin men också bilägares möjligheter till att sälja sina bilar enkelt och bekvämt. Du erbjuds en självständig och ansvarfull roll i ett snabbt växande Internet- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier och korta beslutsvägar.
 

Ansökan
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan. 

Kontakt:
Emelie Sackemark
Manager Talent Acquisition
0763248019

Integritetspolicy