Regionchef till spännande techbolag inom bilbranchen!

  • Saknas, Göteborg, Sweden
  • Heltid

Företagsbeskrivning

Varför ViKöperDinBil.se?
Vi är Europas största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 4000 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi ett tusental bilar och når därmed flera miljoner kunder världen över. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar.  Nu kan du vara med på vår spännande resa på den nordiska marknaden

Jobbeskrivning

Är du övertygad om att ditt ledarskap kan driva resultat och motivera människor? Triggas du av utmaningar? Då kan den här rollen vara något för dig! Vi söker just nu en Regionchef, till vår Region Väst, som vill vara med och utveckla ett nytänkande  företag inom bilbranschen. 

Arbetsuppgifter
Som regionchef hos oss ansvarar du för våra test & inköpsstationer i region Väst. Detta innebär att du kommer att ha cirka 30 fantastiska medarbetare som du ansvarar för, från Malmö i söder till Örebro i mellansverige. Du arbetar med effektivisering och utveckling av vår inköpsaffär, detta bland annat genom att vidareutbilda och coacha våra inköpare och kundmottagare i det dagliga arbetet. Du säkerställer att alla test & inköpsstationer i din region har ett bra arbetsklimat och att våra arbetssätt och koncept efterlevs. Vi går efter en period av stark tillväxt vidare in i ett fokus av måluppfyllnad, stabilitet och kvalitet. Därför kommer du fokusera mycket på med uppföljning på såväl team-  som individnivå. Vidare kommer du även att arbeta med bemanning och löpande var med i förbättringsprojekt. 

Placeringsort
Vi ser gärna att du utgår från Göteborg eller närliggande orter.

Profil
Vi tror att du som söker har en kandidatexamen inom ekonomi eller liknande samt ett stort bil eller tech-intresse . Vidare ser vi gärna att du har ett par års erfarenhet från att jobba med ledarskap. Du är övertygad om att ditt ledarskap kan påverka resultatet i din region och är inte rädd för att ”kavla upp ärmarna” och leda med exempel.

Som person är du driven, handlingskraftig och har lätt för att se sammanhang och konsekvenser. Du är bra på att prioritera, organisera och delegera samtidigt som du har lätt för att samarbeta och hitta nya strategier för att utveckla både dig själv och personalen du ansvarar för. Vi tror att du är resultatorienterad, social och prestigelös i ditt sätt att vara. 

Körkort B, mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt i Excel är krav för tjänsten. Har du erfarenhet av att arbeta med g.suite är detta starkt meriterande.

Då rollen innebär mycket självständigt arbete sätter detta krav på din förmåga att driva ditt arbete framåt. Arbetet innebär resor och du behöver vara flexibel och rörlig. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss på ViKöperDinBil så därav erbjuder vi dig bland annat friskvårdsbidrag och andra personalaktiviteter.

Ansökan
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan.

Integritetspolicy