Supply Chain Officer

  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Ambi Pack is een co-producent en co-packer van voedingssupplementen, medical devices, cosmetica en geneesmiddelen. In ons bedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht verwerken we verschillende grondstoffen in onze productie- en verpakkingslijnen. We zijn een echt familiebedrijf. Dit betekent enorme toewijding, korte lijnen en een fijne no-nonsense mentaliteit. Dat alles in een aangename informele sfeer waarin nu ruim 90 mensen werken.

Functieomschrijving

Vanwege groei van onze organisatie zoekt Ambi Pack een professionele Supply Chain Officer (32-40h)

In deze nieuwe rol binnen onze organisatie zorg je voor:

  • Optimalisering van onze Supply Chain en ben je een schakel tussen Sales, Planning, Customer Support en Warehouse.
  • Lange termijn productie en capaciteitsplanningen; Je verzamelt informatie en gaat op basis hiervan actief aan de slag met verbeteringen.
  • Lange termijn beheer van grondstoffen en verpakkingsmaterialen; Je signaleert verandering in de markt en stemt af zodat gezorgd kan worden voor een efficiënte inkoop van de voorraad. Je sourcet geschikte leveranciers en beheert (raam) contracten.
  • Forecasting en nacalculaties; Je schakelt met stakeholders op basis van de door jou verzamelde en verwerkte informatie.
  • Coördinatie van dagelijkse inkoop door het Sales Support team.
  • Een proactieve bijdrage van Ambi Pack in de samenwerking binnen de groep op het gebied van Supply Chain; je bent eerste aanspreekpunt en werkt actief mee aan optimalisering.
  • Het bijdragen aan de implementatie en optimalisatie van Warehouse Management Software (WMS).
  • Up to date houden van leveranciersinformatie in ons ERP systeem (prijzen, levertijden).

Functie-eisen

Wie ben jij?

Je voelt je prettig in deze rol omdat je zelfstandig werkt en tegelijkertijd continu de samenwerking opzoekt. Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een coördinerende rol op HBO niveau op het gebied van Supply Chain, Planning of Logistiek, bij voorkeur bij een healthcare bedrijf. Je bent bekend met alle gebieden van Supply Chain: Inkoop, Contractmanagement, Distributie, Logistiek en Voorraad. Je hebt kennis opgedaan van de principes, de problemen en valkuilen van Supply Chain Management. Excel kent uiteraard voor jou geen geheimen meer. Je hebt een proactieve klantgerichte houding, waarbij goede relaties worden opgebouwd met betrokken interne en externe stakeholders. Je bent analytisch en werkt gestructureerd en resultaatgericht. Je bent stressbestendig en denkt in oplossingen. Je bent communicatief vaardig en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als schrift.

Aanvullende informatie

Word jij enthousiast van de omschreven rol? Reageer dan op deze vacature en ga de uitdaging aan om met jouw kennis en ervaring onze organisatie een stap vooruit te helpen. Solliciteer via de solliciteer button bij de vacature op onze website. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.