Kalkulationschef

  • Albuen 76, 6000 Kolding, Danmark
  • Fuldtid

Jobbeskrivelse

Trives du ved at sikre præcis og konkurrencedygtig tilbudskalkulation? Kunne du tænke dig at få en central rolle i en spændende vækst virksomhed, hvor samarbejde er afgørende for din og Adsbølls succes? Så glæder vi os til at høre fra netop dig!

Som kalkulationschef hos Adsbøll i Kolding får du ansvar for afdelingen med support fra en beregner og med reference til projektudviklingsdirektøren. Din afdeling skal stå i spidsen for at udforme og gennemføre tilbud på baggrund af udbudsmateriale, som munder ud i efterfølgende opgaver, som produktionen fører ud i livet. Rollen som kalkulationschef fordrer stor lyst til at samarbejde på tværs i organisationen. Du vil selvfølgelig også agere som sparringspartner til projektudvikling i relation til prisfastsættelse/kalkulationer.  

Opgaven

  • Vi forventer, at du ser din rolle fra en købmandsmæssig vinkel og ved hvad der skal til for at vinde opgaverne i markedet. Mere specifikt vil dine opgaver omfatte følgende:
  • Udforme og gennemføre tilbud på baggrund af udbudsmateriale
  • Identificere relevante byggeprojekter gennem analyse fra Parabyg og andre portaler, herunder daglig ansvarlig for PQ fasen i samarbejde med projektkoordinator
  • Sikre præcis og konkurrencedygtig tilbudskalkulation
  • Varetage personaleledelse

Din profil

Du har en uddannelse som ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende. Du har minimum 5 års fra en lignende stilling og gerne fra en større virksomhed. Officepakken håndterer du på højt niveau – særligt Excel og Word er dine naturlige værktøjer i hverdagen. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til Revit og Sigma.

Du har gode kontaktskabende evner og trives ved en stor kontaktflade, da arbejdet kræver tæt dialog med organisationen på tværs af afdelingerne. Du nyder at have en central rolle, hvor succesen afhænger af det positive samarbejde med indkøb, produktion og de eksterne relationer. Du er nysgerrig og orienteret imod helheden i projektudviklingens forretningsmodel og input til produktionen. Din profil er præget af struktur, systematik og selvstændighed. Vi løfter i fællesskab – altid ordentlig – altid konstruktiv.

Sammen bygger vi videre på din karriere
Du får en arbejdsplads med gode og kompetente kollegaer, der ligesom dig går hele vejen for at sikre, at projekterne bliver en succes. Du vil få en grundig introduktion til dine opgaver og undervejs lægger vi en plan for dig, så du er med til at forme din faglige og personlige udvikling og mål.

Send os din ansøgning senest d. 10. december 2019 Vi afholder løbende samtaler.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Projektudviklingsdirektør Henrik Koch på telefon: +45 6155 2979.

Yderligere informationer

Adsbøll er en traditionsrig og innovativ entreprenørvirksomhed med mangeårig erfaring, stiftet i 1972 af Ove Adsbøll. Vores styrke ligger i at tilpasse vores byggerier, til vores kunders langsigtede behov. Derved kan vi videreføre det positive omdømme vi har opbygget igennem flere generationer.

Som autoriseret entreprenør er ingen opgave for lille eller for stor for os. Vi er altid konstruktive, og vores medarbejdere har omfattende erfaring indenfor alt fra småreparationer hos private, til større boligbyggerier med flere hundrede lejligheder.

Vi har landsdækkende entreprise- og renoveringsafdelinger samt en regional serviceafdeling indenfor kloak- og murerarbejde, som alle beskæftiger sig med kvalitetsbyggeri til virksomheder, investorer og privatpersoner.