Controller

  • Albuen 76, 6000 Kolding, Danmark
  • Fuldtid

Jobbeskrivelse

Brænder du for controlling? Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende vækst virksomhed og et stærkt administrations-team? Så glæder vi os til at høre fra netop dig!

Som controller hos Adsbøll i Kolding får du en unik mulighed for at sætte dit præg på de administrative forretningsgange, idet du som sparringspartner skal agere som bindeled mellem alle vores afdelinger. Du får ansvaret for at sikre ordentlighed i alle overdragelser og samtidigt skabe det fulde overblik på projekternes økonomi og påvirkning af det samlede regnskab og likviditet. Som controller vil du supportere og sparre med vores dygtige projektledere i relation til indkøb, budgetplanlægning, fakturering mv.

Opgaven

Vi forventer, at du kan stille skarpt og tilskynde ”fire-øjne” princippet, hvor vi udfordrer og sparrer med hinanden lige fra projekt og kalkulation til økonomi. Mere specifikt vil dine controlling opgaver omfatte følgende:

  • Gate keeping funktion i forhold til påkrævet projektmargin
  • Opfølgning på projekter under udførelse
  • Efterkalkulation af projekt og videndeling, så vi opnår ”best practice”
  • Sikre at forbedringsinitiativer bliver implementeret i samarbejde med projektleder, projekt- og indkøbsansvarlig
  • Ansvarlig for afstemning af månedsbalancen i koncernen i samarbejde med økonomi

Din profil

Du har en uddannelse inden for økonomi på HD niveau. Du har minimum 5 års opdateret erfaring fra en controller stilling og gerne fra en større virksomhed. Officepakken håndterer du på højt niveau – særligt Excel og Word er dine naturlige værktøjer i hverdagen. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Power BI.

Din adfærd er præget af tilgængelighed, imødekommenhed og vilje til samarbejde, da dette bliver afgørende for din og opgavernes succes. Samtidigt nyder du også at arbejde selvstændigt, systematisk og struktureret. Du følger helt naturligt op og ved, at det nogle gange er nødvendigt at være vedholdende uden af miste gejst og overblik. Det kræver også, at du kan planlægge din egen og nogle gange andres tid for at sikre optimalt flow i opgaveudførelsen. Kommunikativt begår du dig ubesværet på alle niveauer. Derudover bidrager du helt naturligt og positivt med dit gode humør, din fleksibilitet og imødekommenhed.

Sammen bygger vi videre på din karriere
Du får en arbejdsplads med gode og kompetente kollegaer, der ligesom dig går hele vejen for at sikre, at projekterne bliver en succes. Du vil få en grundig introduktion til dine opgaver og undervejs lægger vi en plan for dig, så du er med til at forme din faglige og personlige udvikling og mål.

Send os din ansøgning senest d. 6. december 2019 Vi afholder løbende samtaler.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Økonomidirektør Lars T Søgaard på +45 2428 2738.

Yderligere informationer

Adsbøll er en traditionsrig og innovativ entreprenørvirksomhed med mangeårig erfaring, stiftet i 1972 af Ove Adsbøll. Vores styrke ligger i at tilpasse vores byggerier, til vores kunders langsigtede behov. Derved kan vi videreføre det positive omdømme vi har opbygget igennem flere generationer.

Som autoriseret entreprenør er ingen opgave for lille eller for stor for os. Vi er altid konstruktive, og vores medarbejdere har omfattende erfaring indenfor alt fra småreparationer hos private, til større boligbyggerier med flere hundrede lejligheder.

Vi har landsdækkende entreprise- og renoveringsafdelinger samt en regional serviceafdeling indenfor kloak- og murerarbejde, som alle beskæftiger sig med kvalitetsbyggeri til virksomheder, investorer og privatpersoner.