Projektleder

  • Albuen 76, 6000 Kolding, Danmark
  • Fuldtid

Jobbeskrivelse

Kunne du tænke dig at tage ansvar for gennemførelse af forskellige typer af renoveringsopgaver med høj grad af ansvar for sagens gennemførelse og med fokus på kundetilfredshed, stram tids-, og økonomistyring? Motiveres du af ledelse, ansvar og resultater i særklasse? Så glæder vi os til at høre fra netop dig!

Som projektleder hos Adsbøll Renovering vil du få en unik og dedikeret mulighed for at tage ansvar for flere spændende renoveringsopgaver. Ydermere vil du få det koordinerende ansvar for både byggeledere og underentreprenører. Adsbøll Renovering har kontor i Kolding og de aktuelle sager ligger inden for 1 times kørsel fra Kolding.

Opgaven

Vi forventer, at du kan leve op til det ansvar, der følger med udførelsen af komplicerede renoveringsopgaver, og at du har erfaring med renovering af såvel beboede ejendomme såvel som skoler hoteller el. lignende, der er i drift.

Som projektleder skal du overordnet sørge for, at projektet kan bygges som tegnet uanset om det er i hoved- eller totalentreprise. Som projektleder er du også ansvarlig for, at budget og tidsplan holdes. Derudover stiller rollen krav til, at du har erfaring med og lyst til at håndtere følgende opgaver:.

  • Varetage projektledelsen af byggesager små som store
  • Drive og udvikle samarbejdet med underentreprenører og byggeledere
  • Afholde møder med rådgivere, ingeniører, arkitekter og bygherre
  • Varetage generel ledelse, planlægning og forhandling
  • Medvirke til projektoptimeringer på forskellige niveauer.

Vores sætning - Altid Konstruktiv – er et løfte vi giver hinanden. Vi ønsker at være en kompetent samarbejdspartner, som leverer som aftalt. Vi forventer, at du ligesom os, trives ved og sætter stor pris på ordentlighed og gode værdier.

Din profil

Du har en relevant teoretisk uddannelse som bygningskonstruktør eller bygningsingeniør. Du har minimum 5 års projektledererfaring – gerne med forskellige typer af renoveringsopgaver med høj kompleksitet. Yderligere vil det være en fordel, hvis du har forståelse for lokationsbaseret planlægning og AR-teknologi (ex. Dalux).

Dine forhandlingsevner og gennemslagskraft skaber de gode løsninger både for os og vores samarbejdspartnere. ”At kunne holde mange bolde i luften” og have ”gode planlægningsevner” er mere end blot almindeligheder for dig – du kan nemlig dokumentere dette ved praktiske eksempler. Med dine veludviklede kommunikationsevner guider og styrer du projektet og alle involverede parter sikkert mod målet. Du drives nemlig af både ansvar og udfordringer.

At renovere gamle bygninger kræver lyst til at sætte sig ind i alle mulige forskellige byggeteknikker og materialer, herunder også håndtering af miljøfarlige stoffer.

Sammen bygger vi videre på din karriere
Det er vigtigt, at du oplever arbejdsglæde i din hverdag hos os, og derfor er vi optaget af din trivsel og udvikling. Når du starter hos os, vil vi sammen lægge en karriere- og udviklingsplan, så du allerede fra starten er med til at forme dit udviklingsforløb hos Adsbøll. Vi iværksætter flere aktiviteter, som styrker og støtter op om fællesskabet, og der er kort vej fra tanke til handling grundet vores flade organisationsstruktur.

Send os din ansøgning senest den 5. december 2019. Vi afholder løbende samtaler.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Jørgen List Petersen på telefon: + 21542493

Yderligere informationer

Adsbøll er en traditionsrig og innovativ entreprenørvirksomhed med mangeårig erfaring, stiftet i 1972 af Ove Adsbøll. Vores styrke ligger i at tilpasse vores byggerier, til vores kunders langsigtede behov. Derved kan vi videreføre det positive omdømme vi har opbygget igennem flere generationer.

Som autoriseret entreprenør er ingen opgave for lille eller for stor for os. Vi er altid konstruktive, og vores medarbejdere har omfattende erfaring indenfor alt fra småreparationer hos private, til større boligbyggerier med flere hundrede lejligheder.

Vi har landsdækkende entreprise- og renoveringsafdelinger samt en regional serviceafdeling indenfor kloak- og murerarbejde, som alle beskæftiger sig med kvalitetsbyggeri til virksomheder, investorer og privatpersoner.