Byggeleder til spændende prestigeprojekt i Kolding

  • Albuen 76, 6000 Kolding, Danmark
  • Fuldtid

Jobbeskrivelse

Kunne du tænke dig at håndtere byggeledelsen af vores hidtil højeste byggeprojekt og en af Koldings kommunes højeste bygninger? Motiveres du af at tage ansvar og levere resultater i særklasse? Så glæder vi os til at høre fra netop dig!

Som byggeleder hos Adsbøll Entreprise vil du få en unik og dedikeret mulighed for at tage ansvar for byggeledelsen af et rigtig spændende byggeri helt fra start. Du kan naturligvis, efter aflevering af dette projekt, forvente at få ansvaret for et andet spændende projekt.

Opgaven

Vi forventer, at du kan leve op til det ansvar, der følger med udførelse af kompliceret nybyg. Udover styring af byggeforløbet på pladsen forventer vi, at du tager ansvar for bl.a. følgende opgaver:

  • Planlægning og gennemførelse af byggesager
  • Afholdelse af møder med underentreprenører og projektleder
  • Projektoptimering, tilsyn og sikkerheden på byggepladsen
  • Tidsplanlægning, opfølgning og evaluering
  • Logistikplanlægning i relation til byggepladsen

Vores sætning - Altid Konstruktiv – er et løfte vi giver hinanden. Vi ønsker at være en kompetent samarbejdspartner, som leverer som aftalt. Vi forventer, at du ligesom os, trives ved og sætter stor pris på ordentlighed og gode værdier.

Din profil

Du har en relevant teoretisk uddannelse som bygningskonstruktør eller bygningsingeniør. Du har byggeledererfaring – gerne med komplicerede byggetekniske projekter. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at bygge i højden. Yderligere ser vi gerne, at du har forståelse for digitalt byggeri og brugen af diverse værktøjer, som eksempelvis; lokationsbaseret planlægning og AR-teknologi (ex. Dalux).

Dine forhandlingsevner og gennemslagskraft skaber de gode løsninger både for os og vores samarbejdspartnere. ”At kunne holde mange bolde i luften” og have ”gode planlægningsevner” er mere end blot almindeligheder for dig – du kan nemlig dokumentere dette ved praktiske eksempler. At bygge i højden kræver et rigtig godt overblik, da du ved, hvor dyrt det er at have overset detaljen på 15. etage. Gennem dine veludviklede kommunikationsevner guider og leder du projektet og de involverede parter sikkert mod målet. Du drives nemlig af både ansvar og udfordringer.

Sammen bygger vi videre på din karriere
Det er vigtigt, at du oplever arbejdsglæde i din hverdag hos os, og derfor er vi optaget af din trivsel og udvikling. Når du starter hos os, vil vi sammen lægge en karriere- og udviklingsplan, så du allerede fra starten er med til at forme dit udviklingsforløb hos Adsbøll. Vi iværksætter flere aktiviteter, som styrker og støtter op om fællesskabet, og der er kort vej fra tanke til handling grundet vores flade organisationsstruktur.

Send os din ansøgning senest den 29. august 2019. Vi afholder løbende samtaler.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Jesper Jensen på telefon: +45 6155 2980.

Yderligere informationer

Adsbøll er en traditionsrig og innovativ entreprenørvirksomhed med mangeårig erfaring, stiftet i 1972 af Ove Adsbøll. Vores styrke ligger i at tilpasse vores byggerier, til vores kunders langsigtede behov. Derved kan vi videreføre det positive omdømme vi har opbygget igennem flere generationer.

Som autoriseret entreprenør er ingen opgave for lille eller for stor for os. Vi er altid konstruktive, og vores medarbejdere har omfattende erfaring indenfor alt fra småreparationer hos private, til større boligbyggerier med flere hundrede lejligheder.

Vi har landsdækkende entreprise- og renoveringsafdelinger samt en regional serviceafdeling indenfor kloak- og murerarbejde, som alle beskæftiger sig med kvalitetsbyggeri til virksomheder, investorer og privatpersoner.