ELEV - ADMINISTRATION

  • Albuen 76, 6000 Kolding, Danmark
  • Fuldtid

Jobbeskrivelse

Kunne du tænke dig en spændende og udviklende elevplads i en entreprenørvirksomhed i vækst? Er du klar til yde dit bedste? Så er vi parate til at investere vores tid og viden for at gøre dig til en dygtig og eftertragtet ressource.

Som elev hos os vil du opleve at få en stor berøringsflade internt som eksternt, da du vil blive introduceret til forskellige funktioner. Vores mål med din uddannelse er at give dig et indblik i en bred palette af opgaver. Samtidigt vil du blive ansvarlig for nogle faste opgaver, som du vil få indflydelse på gennem din læretid. Derudover vil vi sørge for at give dig introduktion til henholdsvis økonomi, projektkoordinering, projektudvikling, generel administration og HR.

Din udvikling hos Adsbøll

Elevforløbet hos Adsbøll i Kolding vil blive alsidigt, og du kan se frem til at blive uddannet af nogle rigtig kompetente, tålmodige og søde kolleger, som alle er klar på at yde et stort bidrag til din udvikling. Nogle af dine faste opgaver vil være:

  • Løbende opdatering af vores hjemmeside og intranet i WordPress
  • Udvikling og drift af vores Facebookside samt LinkedIn profil
  • Udarbejdelse af nyhedsbreve
  • Opdatering af lister
  • Del-ansvarlig for forberedelse til nye medarbejdere
  • Bestilling af varer og koordinering af arrangementer
  • Træning af kolleger i brug af LinkedIn og øvrige sociale medier

Derudover tilrettelægger vi en turnusordning i vores forskellige afdelinger, så du får en grundig og all-round oplæring, som vil gøre dig i stand til varetage flere opgaver selvstændigt.

Din profil

Vi forventer, at du har bestået, eller består en eux/hhx, eller har suppleret en stx/hf/htx med en eud-s med fagretning kontor - inden opstarten hos os. Måske har du flair og interesse for sociale medier samt opsøgning og udvikling af kommunikation. Vigtigst er, at du er engageret, og har viljen til at lære og samtidigt bidrage til vores virksomhed. Vi sætter pris på et godt drive, initiativ og gode idéer – hos os kan du nemlig få stor indflydelse på din egen læring og opgaver. Din tilgang til dine ansvarsområder er struktureret og systematisk. Din rolle vil omfatte opgaver i forskellige afdelinger, og derfor forventer vi, at du også er omgængelig og hjælpsom.

Du taler og skriver flydende dansk.

Vores motto – Altid Konstruktiv – er et løfte vi giver hinanden. Vi ønsker at være en kompetent samarbejdspartner, som leverer som aftalt. Vi forventer, at du, ligesom os, trives ved, og sætter stor pris på, ordentlighed og gode værdier. Se mere på ads.dk

Din ansøgning

Send os din ansøgning hurtigst muligt og senest den 1. maj 2019. Vi afholder løbende samtaler.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte HR konsulent Jenny Clafton på tlf. + 45 2446 5952. Vi forventer uddannelsesstart den 5. august 2019.

Yderligere informationer

Adsbøll er en traditionsrig og innovativ entreprenørvirksomhed med mangeårig erfaring, stiftet i 1972 af Ove Adsbøll. Vores styrke ligger i at tilpasse vores byggerier, til vores kunders langsigtede behov. Derved kan vi videreføre det positive omdømme vi har opbygget igennem flere generationer.

Som autoriseret entreprenør er ingen opgave for lille eller for stor for os. Vi er altid konstruktive, og vores medarbejdere har omfattende erfaring indenfor alt fra småreparationer hos private, til større boligbyggerier med flere hundrede lejligheder.

Vi har landsdækkende entreprise- og renoveringsafdelinger samt en regional serviceafdeling indenfor kloak- og murerarbejde, som alle beskæftiger sig med kvalitetsbyggeri til virksomheder, investorer og privatpersoner.

Videoer man kan se