Projektledere – få indflydelse fra projektstart

  • Bækgårdsvej 45A, 4140 Borup, Danmark
  • Fuldtid

Jobbeskrivelse

Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed i god vækst og få afgørende indflydelse helt fra projektstart? Motiveres du af ledelse, ansvar og resultater i særklasse? Så glæder vi os til at høre fra netop dig!

Med reference til vores Afdelingsdirektør i Øst og med base fra vores kontor i Borup/Sjælland, vil du som projektleder hos Adsbøll Entreprise få en unik og dedikeret mulighed for at tage ansvar for et rigtig spændende byggeri helt fra projekteringsfasen. Ydermere vil du få det koordinerende ansvar for byggeledere tilknyttet projektet. Projekterne vil være placeret på Sjælland.

Opgaven

Vi forventer, at du kan leve op til det ansvar, der følger med udførelse af kompliceret nybyg. Som projektleder skal du overordnet sørge for, at projektet bliver projekteret bygbart og økonomisk. Derudover stiller rollen krav til, at du har erfaring med og lyst til at håndtere følgende opgaver:

  • Projektledelse og økonomisk ansvar for byggesager fra projektering til aflevering
  • Samarbejde med underentreprenører og byggeledere
  • Afholdelse af møder med rådgivere, ingeniører og arkitekter
  • Ledelse, planlægning og forhandling
  • Medvirke til projektoptimering

Vores sætning - Altid Konstruktiv – er et løfte vi giver hinanden. Vi ønsker at være en kompetent samarbejdspartner, som leverer som aftalt. Vi forventer, at du ligesom os, trives ved og sætter stor pris på ordentlighed og gode værdier.

Din profil

Du har en relevant teoretisk uddannelse som bygningskonstruktør eller bygningsingeniør. Du har projektledererfaring – gerne med komplicerede byggetekniske projekter. Yderligere vil det være en fordel, hvis du har forståelse for lokationsbaseret planlægning og AR-teknologi (ex. Dalux).

Dine forhandlingsevner og gennemslagskraft skaber de gode løsninger både for os og vores samarbejdspartnere. ”At kunne holde mange bolde i luften” og have ”gode planlægningsevner” er mere end almindeligheder for dig – du kan nemlig dokumentere dette ved praktiske eksempler. Gennem dine veludviklede kommunikationsevner guider og styrer du projektet og alle involverede parter sikkert mod målet. Du drives nemlig af både ansvar og udfordringer.

Sammen bygger vi videre på din karriere
Det er vigtigt, at du oplever arbejdsglæde i din hverdag hos os, og derfor er vi optaget af din trivsel og udvikling. Når du starter hos os, vil vi sammen lægge en karriere- og udviklingsplan, så du allerede fra starten er med til at forme dit udviklingsforløb hos Adsbøll. Vi iværksætter flere aktiviteter, som styrker og støtter op om fællesskabet, og der er kort vej fra tanke til handling grundet vores flade organisationsstruktur.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt og senest d. 1. juni 2019 med angivelse af, hvor du har set stillingsopslaget. Vi afholder løbende samtaler.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Lars H Nielsen på telefon: +45 4022 5010.

Yderligere informationer

Adsbøll er en traditionsrig og innovativ entreprenørvirksomhed med mangeårig erfaring, stiftet i 1972 af Ove Adsbøll. Vores styrke ligger i at tilpasse vores byggerier, til vores kunders langsigtede behov. Derved kan vi videreføre det positive omdømme vi har opbygget igennem flere generationer.

Som autoriseret entreprenør er ingen opgave for lille eller for stor for os. Vi er altid konstruktive, og vores medarbejdere har omfattende erfaring indenfor alt fra småreparationer hos private, til større boligbyggerier med flere hundrede lejligheder.

Vi har landsdækkende entreprise- og renoveringsafdelinger samt en regional serviceafdeling indenfor kloak- og murerarbejde, som alle beskæftiger sig med kvalitetsbyggeri til virksomheder, investorer og privatpersoner.