Byggeledere til spændende projekter – Sjælland

  • Bækgårdsvej 45A, 4140 Borup, Danmark
  • Fuldtid

Jobbeskrivelse

Har du lyst til at arbejde med en høj grad af frihed under ansvar? Er selvstændighed, faglig stolthed og sund fornuft en naturlig del af den du er? Så glæder vi os til at høre fra netop dig!

Som byggeleder hos Adsbøll Entreprise A/S håndterer du, med reference til projektlederen, nybyggerier på 30 til 150 boliger.

Opgaven

Hos Adsbøll Entreprise A/S er der kort vej fra tanke til handling, og kommandovejene er lige så korte, fordi vores organisationsstruktur er flad. Vi forventer, at du kan leve op til det ansvar, der følger med udførelse af kompliceret nybyg og renovering. Udover styring af byggeforløbet på pladsen forventer vi, at du tager ansvar for:

  • Planlægning af/og gennemførelse af byggesager
  • Afholdelse af møder med underentreprenører og projektleder
  • Projektoptimering, tilsyn og sikkerheden på byggepladsen
  • Tidsplanlægning, opfølgning og evaluering

Din profil

Du har en relevant teoretisk uddannelse som bygningskonstruktør eller bygningsingeniør.  Derudover har du erfaring fra en lignende stilling, hvor du måske har opbygget et kendskab til lokationsbaseret planlægning og AR-teknologi (ex. Dalux).

Du nyder at træffe selvstændige beslutninger og er ikke bleg for at vælge utraditionelle metoder. Du drives af udfordringerne ved at styre og koordinere byggeforløbet, hvor overblik og detaljeorientering er en nødvendighed. Dine forhandlingsevner og gennemslagskraft skaber de gode løsninger både for os og vores samarbejdspartnere. Som kollega er du selvfølgelig med til at skabe et godt humør og en god tone på arbejdspladsen.

Du taler og skriver flydende dansk.

Vores motto – Altid Konstruktiv – er et løfte vi giver hinanden. Vi ønsker at være en kompetent samarbejdspartner, som leverer som aftalt. Vi forventer, at du ligesom os, trives ved og sætter stor pris på ordentlighed og gode værdier.

Sammen bygger vi videre på din karriere
Det er vigtigt, at du oplever arbejdsglæde i din hverdag hos os, og derfor er vi optaget af din trivsel og udvikling. Når du starter hos os, vil vi sammen lægge en karriere- og udviklingsplan, så du allerede fra starten er med til at forme dit udviklingsforløb hos Adsbøll. Vi iværksætter flere aktiviteter, som styrker og støtter op om fællesskabet, og der er kort vej fra tanke til handling grundet vores flade organisationsstruktur.

Send os din ansøgning hurtigst muligt og senest d. 22. april 2019 - ansøgningen mærkes ’byggeleder Sjælland’ med angivelse af, hvor du har set stillingsopslaget. Vi afholder løbende samtaler.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Lars H. Nielsen på tlf. 4022 5010.

Yderligere informationer

Adsbøll er en traditionsrig og innovativ entreprenørvirksomhed med mangeårig erfaring, stiftet i 1972 af Ove Adsbøll. Vores styrke ligger i at tilpasse vores byggerier, til vores kunders langsigtede behov. Derved kan vi videreføre det positive omdømme vi har opbygget igennem flere generationer.

Som autoriseret entreprenør er ingen opgave for lille eller for stor for os. Vi er altid konstruktive, og vores medarbejdere har omfattende erfaring indenfor alt fra småreparationer hos private, til større boligbyggerier med flere hundrede lejligheder.

Vi har landsdækkende entreprise- og renoveringsafdelinger samt en regional serviceafdeling indenfor kloak- og murerarbejde, som alle beskæftiger sig med kvalitetsbyggeri til virksomheder, investorer og privatpersoner.