Accounting & Control Professional

 • Handelsweg 1, 5683 PS Best, Nederland
 • Deeltijds

Beschrijving van het bedrijf

Wie zijn wij?

Aannemersbedrijf Fried van de Laar is een jonge, dynamische en vernieuwende speler in de bouwwereld. Opgericht in 1994. IJzersterk in traditionele bouw, specialist in het razendsnel ombouwen van winkels zoals supermarkten van Albert Heijn en Jumbo. Een sterk groeiend bedrijf met ruim 50 medewerkers in dienst, op piek-momenten kan worden opgeschaald tot 150 medewerkers (flex- krachten).

We zijn een ambitieus en succesvol Brabants familie bedrijf. We communiceren tamelijk direct, de lijnen zijn kort, de sfeer is informeel maar dat wil niet zeggen dat we niet professioneel zijn: dat zijn we juist weer wel. We werken trouwens in een prachtig en uiterst modern kantoorgebouw van de allerhoogste kwaliteit, écht een visitekaartje voor onze opdrachtgevers. Én we vieren regelmatig een feestje omdat er ook regelmatig iets te vieren valt.

Kernwaarden van Aannemersbedrijf Fried van de Laar zijn:

 • Praktisch en probleemoplossend werken
 • Juiste timing tegen een constante kwaliteit
 • Klant is koning, opdrachtgevers maximaal ontzorgen
 • 'Nee’ bestaat niet

Functieomschrijving

Accounting and Control Professional (0,6 - 0,8 fte)

Heb jij zin in een hele veelzijdige baan waarin geen twee dagen op elkaar lijken? Voel jij je thuis in een dynamisch en écht Brabants familiebedrijf welke o.a. actief is in projectmatige interieurbouw en waar duurzaamheid en vernieuwing hoog in het vaandel staat? 

De functie: wat ga je doen?
Je zorgt ervoor dat je de constante, accurate en betrouwbare factor bent als het gaat om  de beschikbaarheid van relevante informatie. Deze is nodig voor de financiële opvolging van onze projecten. Aan de basis dáárvan staat een volledige en juiste administratie, en dáárvan ben jij de basis.

Je wordt de rechterhand van onze Finance Manager die jouw inhoudelijke ontwikkeling in deze begeleidt. De werkzaamheden bestaan met name uit crediteuren administratie, verwerking gewerkte uren, opstellen aangiftes omzetbelasting, voeren van diverse dagboeken. Daarnaast controles op urenverantwoordingen, tussenrekeningen, het bijhouden verzekeringen portefeuille en ondersteuning in AO/IB. Op termijn sluit je zelf (deel) administraties af, voer je aanvullende controles en analyses uit en stel je diverse (ad hoc) rapportages op.

Hoe ga je dat aanpakken?

 • Onze finance afdeling staat aan de basis van het volgen van onze bouwprojecten in de ruimste zin van het woord en voor opstellen van de managementinformatie; Je bent hier binnen kritisch op jouw eigen werk maar durft ook iets te vinden van hoe je als team beter kunt werken;
 • Je bent niet afwachtend maar draagt initiatieven aan als je dat nodig vindt: wij waarderen dat;

 • Terwijl je een teamplayer bent, vind je het ook prettig om taken zelfstandig op te pakken en af te werken;

 • Onze financiële administraties worden grotendeels geautomatiseerd gevoerd; jij gaat echter over de kwaliteit ervan en bent als het ware ‘the brains behind it’.

 • Inhoudelijk houd je je dan bezig met het (mede) voeren en controleren van diverse financiële administraties zoals crediteuren, activa, uren, uitzoeken tussenrekeningen, bijhouden diverse dagboeken; verwerken van aangiftes omzetbelasting.
  Verder: voorbereidend werk voor de managementrapportage cyclus, ad-hoc analyses en rapportages en voor de jaarverslaggeving; beheer verzekeringen materieel, ondersteuning bij ICT en automatiseringsprojecten en ondersteuning administratieve organisatie

  Binnen ons bedrijf zijn er diverse kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Functie-eisen

Wat moet je kunnen?

 • Je weet wat er speelt, wat nodig is en je bent accuraat, alert en attent
 • Aanpakken, dingen oplossen, werk processen slimmer willen doen: dat zit in jouw natuur
 • Overzicht houden, kunnen werken met een deadline
 • Je bent ‘vlot’ en je bent gewoon een leuke collega met wie het prettig werken is
 • Sociaal zijn en goed communiceren met klanten en collega’s vanuit een natuurlijke betrokkenheid met ons bedrijf
 • Je bent resultaat gericht: aan het einde van de dag is het altijd weer geregeld
 • Je hebt minimaal drie jaar relevante* ervaring nodig. *Wat ‘relevant’ is bepaal jij, zolang je het maar goed aan ons kunt uitleggen
 • Je hebt een opleiding op minimaal MBO-4 niveau afgerond; HBO is een pré.
 • Affiniteit met ICT / ERP systemen is een pré; Excel kennis is belangrijk.

Twijfel je of je geschikt bent? Bel gewoon even met Jan Janssen (06-32270713)

Extra informatie

Wat bieden wij?

- een ontzettend gave job (24-32 uur per week)
- prima arbeidsvoorwaarden
- leuke hardwerkende collega's!

Lijkt het jou wat ?

Aarzel niet en solliciteer.
Tot gauw! 
(voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Jan Janssen (Recruiter) via het telefoonnummer 06-32270713)

Neem een kijkje op de website: www.friedvandelaar.nl. Zo lang de vacature online staat, en de status is niet 'VERVULD', heeft het zin om erop te reageren.