Zelfstandige bouwopruimer/assistent bouwteam (fulltime)

  • Handelsweg, 5683 PT Best, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Help jij ons met jouw verantwoordelijkheidsgevoel vooruit? Ben jij het aanspreekpunt op een project? Lijkt het je iets om op verschillende locaties in Nederland, voor grote A-spelers, opruimwerkzaamheden te verrichten en het bouwteam te assisteren?
Ben jij een echte aanpakker die actief vooruit wil? Voel je je thuis in een dynamisch en écht Brabants familiebedrijf onder het motto VOLLE BAK VOORUIT?  Wil jij werken voor dé toonaangevende partij in de winkelombouw?


Zin in? Wacht dan niet te lang en solliciteer direct !

Functieomschrijving

De functie: wat ga je doen? 

Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. De functie bestaat uit het uitvoeren van opruimwerkzaamheden, voor onder andere grote, bekende, winkelketens in Nederland.
Je bent verantwoordelijk voor het op orde houden van de werkvloer en het assisteren van de bouwpartners, bijvoorbeeld met het laden/lossen van een vrachtwagen of het afvoeren van afvalstromen. Je bent voor een kortere periode (één of twee weken) in dezelfde winkel aan de slag, veelal na een demontage tot aan de oplevering van een winkel. Door jouw bijdrage blijft de werkvloer netjes en kunnen de andere partijen ook efficiënt te werk gaan.

Je werkt nauw samen met deze verschillende partijen en bent hét gezicht van onze organisatie Af en toe ga je alleen naar de locatie, uiteraard met een bedrijfsbus inclusief gereedschap en materieel, waar jij zelf de verantwoording voor draagt. Eenmaal ter plaatse, ben je samen het bouwteam.

Je signaleert tijdig wanneer er een afvalcontainer gewisseld moet worden en stemt dit af met je collega’s op kantoor. Jij bent degene die de contacten legt en zorgt dat het werk constant vooruit gaat.

Functie-eisen

Wat moet je kunnen?

  • Jij wil vooruit! Je bent gemotiveerd en op zoek naar een actieve, afwisselende, baan. De ene keer ben je verantwoordelijk voor het op orde houden van de bouwplaats, de andere keer assisteer je je collega’s demontage of afbouw.

  • Je beheerst de Nederlandse taal en kan goed communiceren en samenwerken met de verschillende partijen op de werkvloer, van tegelzetter tot timmerman. Je bent in staat om met verschillende karakters samen te werken.

  • Je bent serieus met je werk bezig en gaat zelfstandig en proactief aan de slag

  • Je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat (of bereid om dit te halen)

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B of BE, met jouw bus rijd je namelijk vele kilometers door het gehele land

  • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat (of bereid om dit te halen)

  • Op tijd op staan is voor jou geen probleem, je haalt het maximale uit een dag!

Aanvullende informatie

Opscheppen over jouw werk ?
Mijn werk is topsport!
Door mijn werk draag ik bij dat heel Nederland iedere dag boodschappen kan doen.

Wat bieden wij?
Natuurlijk zijn wij bereid om jou ook vooruit te helpen!  Wij bieden een gezellige en informele werkomgeving. In de kantine drinken we samen een drankje aan het einde van de werkweek of wordt er potje gepoold. De collega’s hebben iets voor elkaar over en werken samen aan een organisatie die vooruit gaat! Je ziet veel van de omgeving in Nederland doordat je bijna altijd te maken hebt met reistijd. Uiteraard wordt het harde werken goed beloond! Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen binnen ons bedrijf, als jij hier zelf actief mee bezig wil zijn.

Ben jij enthousiast?
Reageer dan meteen!

 

 


 

<< Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt NIET op prijs gesteld ! >>

Video's om te bekijken