Open Inschrijving

  • Handelsweg 1, 5683 PS Best, Nederland
  • Contract

Beschrijving van het bedrijf

Aannemersbedrijf Fried van de Laar is een jonge, dynamische en vernieuwende speler in de bouwwereld. Al sinds de oprichting in 1994 is de onderneming zeer onderscheidend in haar razend snelle en flexibele werkwijze. Zo is Fried van de Laar van grote toegevoegde waarde voor tal van bekende retail-organisaties met de bliksemsnelle ombouw van winkels, denk aan Jumbo Supermarkten en Albert Heijn. Echter ook buiten de retail heeft Fried van de Laar indrukwekkende projecten gerealiseerd.

Niet alleen op de werkvloer maar ook daarbuiten bewijst Fried van de Laar onderscheidend te zijn in de race tegen de klok: al jaren neemt het racing-team van Fried van de Laar succesvol deel aan de Dakar Rally.

De vele succesvol afgeronde projecten en het daardoor almaar toenemende aantal opdrachtgevers heeft geleid tot een behoorlijke groei. Inmiddels telt de onderneming zo’n 50 medewerkers en de zonen van de oprichter, Jan en Ben zijn –alweer enkele jaren geleden- tot het management toegetreden. Werken onder hoge tijdsdruk en het ontwikkelen van eigen bouw/sloop procedées, zijn unieke en moeilijk kopieerbare competenties van de onderneming.

Kernwaarden van Aannemersbedrijf Fried van de Laar zijn dan ook:

  • Praktisch en probleemoplossend werken
  • Kwaliteit
  • Klant is koning, opdrachtgevers maximaal ontzorgen
  • ‘Nee’ bestaat niet

Aannemersbedrijf Fried van de Laar heeft een eigen transporttak en afvalbeheer met weegbrug. Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht voor containeraanvragen, zandleveringen en het storten van afval.


→Ook als er geen concrete vacatures zijn, staat Fried van de Laar te allen tijde open om kennis te maken met young professionals.

Functieomschrijving

Ben je klaar voor een nieuwe werkomgeving? Wil jij ons team met gezellige en hardwerkende collega’s komen versterken? Geen passende vacature gezien op onze site? 

Dat kan natuurlijk. 

Wil je graag bij ons in beeld zijn voor een andere functie? Laat dan jouw CV en contactgegevens achter en geef aan voor welke soort functies wij jou mogen bellen.

Hartelijk dank voor jouw interesse in Aannemersbedijf Fried van de Laar als toekomstig werkgever en, wie weet, tot binnenkort !