Embedded Developer Telecom or Defence

 • Göteborg, Sverige
 • Heltid
 • Avdelning: Electronics System and Communication technology
 • Contract Type: Permanent

Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Jobbeskrivning

Har du erfarenhet inom embedded och är nyfiken på att jobba hos någon av våra kunder inom telecom eller försvar? Vill du jobba hos en av Sveriges största och mest etablerade konsultfirmor som ger en trygg anställning med variationsmöjligheter? Då kan detta vara perfekta möjligheten!

Vårt affärsområde AFRY Product & Software Engineering Göteborg är i en spännande resa att accelerera övergången till ett hållbart och digitalt samhälle. Våra uppdrag ryms inom ett flertal olika branscher där vi just nu har flera spännande möjligheter hos våra kunder inom Telecom och Försvar. Uppdragen tillsätts främst ute hos kund men även i form av interna projekt. I Göteborg består vårt embeddedteam av mer än 80 medarbetare, vilket ger ett brett spann av olika kompetenser och innebär att goda möjligheter att lära av dina kollegor både på djupet och bredden.

Vi söker dig som har erfarenhet inom embeddedutveckling, med kompetens inom HW-, SW- eller DevOps utveckling och du som är nyfiken på att jobba hos någon av våra kunder inom telecom eller försvar. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av att jobba i agila tvärfunktionella team.

AFRY präglas av en känsla av samhörighet och en familjär stämning. Här är inte bara jobbet utan också livet utanför viktigt och därför är begreppet ”work life balance” något vi verkligen lever efter. Vi tror att du som söker till oss är en teamplayer som vill dela med dig av dina kunskaper och som inte tvekar inför nya utmaningar. Vi arbetar för delaktighet och arrangerar bland annat kontinuerligt gemensamma luncher, afterworks och olika teamaktiviteter. 

Kravspecifikation

Vi söker dig som har en ingenjörsexamen inom elektroteknik, teknisk fysik,datavetenskap eller motsvarande och som vill jobba inom försvarsindustrin eller inom telecom. Om du har eller tidigare har haft en tekniknära roll inom dessa branscher är det ett stort plus!

Som person är du öppen, nyfiken och brinner för att arbeta med moderna tekniker och komplexa system. Du triggas av utmaningar och att hjälpa våra kunder med deras tekniska utmaningar. Du gillar att dela med dig av din kunskap och att arbeta i team.

För att trivas i denna roll tror vi att du känner igen dig i följande beskrivningar;

 • Du har ett genuint intresse för utveckling av inbyggda system
 • Van vid att jobba i en Linux-baserad utvecklingsmiljö
 • God förståelse för Scrum och CI/CD
 • En bra förståelse för nätverksprotokoll och felsökning (Ethernet, TCP/IP, etc.)
 • För SW utvecklare: Har minst 2 års erfarenhet av C eller C++, både lågnivå eller mer applikationsnära
 • För HW utvecklare: Har goda kunskaper inom PCBA-utvecklingskunskaper och Altium eller Orcad
 • För DevOpsare: Goda kunskaper inom Python
 • Kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska

Sista ansökningsdagen är den 28 november, men kandidatutvärdering och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Har du några frågor om tjänsten eller AFRY? Varmt välkommen att kontakta oss!

Sektionschef: Sandra Bergström, [email protected]

Rekryteringspartner: Johannes Carlsson, [email protected] 

Ytterligare information

Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Integritetspolicy