Software Developer Embedded Systems

 • Göteborg, Sverige
 • Heltid
 • Avdelning: Electronics System and Communication technology
 • Contract Type: Permanent

Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Jobbeskrivning

Vi på AFRY Product & Software Engineering är i en spännande resa att accelerera övergången till ett mer hållbart och digitalt samhälle. Som en del i den digitala transformationen söker vi nu nya kollegor till våra Embedded-team i Göteborg!

Vi har möjligheter för dig som är erfaren inom Embedded Software Engineering och har ett genuint intresse för systemutveckling och vill utveckla nyskapande inbyggda lösningar för våra kunder och för framtiden! 

Vi är övertygade om att glada och nöjda medarbetare är vårt framgångsrecept! Därför ser vi till att våra kollegor trivs med sina uppdrag, får kontinuerlig professionell och personlig utveckling samtidigt som de har roligt på jobbet. Våra kunder finns i ett stort antal branscher - från telekom, fordon och försvar till medicinteknik, konsumentprodukter och maskiner & utrustning.

Utöver uppdragen erbjuder AFRY professionell utveckling såväl som personligt välbefinnande och nätverkande – du har möjlighet att delta i gemensamma frukostar, luncher, afterwork, aktiviteter igenom Club AFRY, föreläsningar, kompetensnätverk samt tillgång till friskvård.

Kombinationen av starkt fokus på kultur och utveckling i samspel med möjligheten att ta del av spännande uppdrag inom olika branscher gör oss till en av Sveriges främsta arbetsgivare för ingenjörer! 

Kravspecifikation

Vi tror att du som vår nya kollega har ett stort intresse för teknik inom Embedded Software och trivs i en utmanande miljö. Du har en god samarbetsförmåga och drivs av att ha ansvar och möjlighet att påverka. För att få ut det bästa av dig i denna roll ser vi gärna att du kommer med förslag, idéer och delar kunskap med dina kollegor!

Erfarenheter för att lyckas i rollen:

 • B.Sc,  M.Sc eller liknande examen inom Engineering
 • Minst 3 års arbetslivserfarenhet av Embedded Systems/Software
 • God kunskap i programmeringsspråket C eller C++
 • Kunskap i Python, realtidssystem (ex. Linux/Embedded Linux)
 • Erfarenheter av att arbeta enligt Agila metoder (Scrum)

Du talar och skriver flytande engelska och du är van vid att arbeta i internationella miljöer. Meriterande är det även om du behärskar det svenska språket.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och vi tror att du kommer att trivas och lyckas bäst i rollen om du skulle vilja beskriva dig själv som: 

 • Nyfiken, driven och motiverad av utmaningar
 • Engagerad med en förmåga att entusiasmera människor omkring dig.
 • En prestigelös person med fokus på långsiktighet och kvalitet.

Vi tror att du ser en betydelse i att ta ansvar för de delarna av kulturen som handlar om trivsel och gemenskap, samt att bära och sprida våra värderingar – AFRY-andan. Du drivs av och odlar känslan att vi, var och en på företaget, spelar roll. Varje enskild individ behövs för att nå våra mål och visioner.

Sista ansökningsdagen är den 3 januari 2023, men kandidatutvärdering och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Har du några frågor om tjänsten eller AFRY? Varmt välkommen att kontakta oss!

Mirsad Radoncic - Sektionschef, [email protected]

Johannes Carlsson – Rekryteringspartner, [email protected] 

Ytterligare information

Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Integritetspolicy