Rör och anläggningskonstruktör, processindustrin

 • Luleå, Sverige
 • Heltid
 • Avdelning: Plant Engineering and Piping Design
 • Contract Type: Permanent

Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future

Jobbeskrivning

Vi har behov av fler rör och anläggningskonstruktörer till vår avdelning Plant Design, Process Industries divisionen i Luleå där vi är ett väl fungerande team med gott samarbete och trevlig gemenskap.
 
Vi behöver förstärka vår förmåga att verka som ledande konstruktörer inom piping, HVAC och projekteringssamordning. Uppdragen kan variera från att vara ett enmansuppdrag där du själv ansvarar och utför detaljprojekteringen eller som ledande konstruktör i större projekt där fördelning av arbetsuppgifter, uppföljning för din disciplin och koordinering med andra  ingår. Alla projektfaser förekommer som förstudier, förprojekt, genomförande samt montagesamordning och utcheckning. 

Vår projektering utförs huvudsakligen med 3D-modellering ihop med laserskanning och VR samt AutoCAD 2D.
 
AFRY erbjuder ett stimulerande arbete där du utvecklas och får stöttning i en miljö som kännetecknas av bra teamwork med intressanta och utmanande uppdrag. En arbetsplats med unik och bred kompetens med en blandning av människor och där ett av våra huvudmål alltid är att vi skall ha roligt på jobbet! Att vara konsult på AFRY innebär möjlighet till utveckling i intressanta projekt eller genom våra interna utbildningar i AFRY Academy. Våra konsulters kompetens är vår framgång! Vi arbetar med både lokala och internationella kunder inom många olika teknikområden.

Kravspecifikation

Vi tror att du är en rörkonstruktör med några års erfarenhet som finner utmaningar i arbete med rör- och anläggningsprojektering och söker även dig som vill ta klivet mot en mer ledande roll som konstruktör eller projekteringsledning inom främst process-, energi och kemiindustri. Har du viljan och förmågan att hitta den optimala lösningen för uppdraget där kunden är största drivkraften är du rätt person för oss. Vårt mål är att alltid vara den bästa partnern till de bästa kunderna.

Erfarenhet från gruv- & metallindustri är meriterande liksom erfarenhet från papper- & massaindustri. 

Vi ser gärna att du:

 • har social och teknisk kompetens
 • har en relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet
 • redan idag är verksam i branschen som konsult, konstruktör, montage- eller projektledare
 • drivs av att hitta lösningar till kundens problem
 • vill utveckla och utvecklas i ett expansivt företag
 • är kommunikativ såväl som god lyssnare och lagspelare
 • behärskar både teknisk svenska och engelska bra, i såväl tal som skrift
 • har körkort B och med fördel har tillgång till egen bil

Är du redo att gå vidare mot nya utmaningar och beredd att satsa på din egen utveckling? Då tror vi att du kan passa hos oss, vi behöver fler duktiga medarbetare där vi är villiga att stötta din fortsatta utveckling mot nya mål.

Ytterligare information

Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Vi erbjuder dig ett arbete på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.

På AFRY har du även möjlighet att skapa ett hållbart byggande och arbeta i en organisation som skapar verklighet av visioner. Arbetet är omväxlande med stora möjligheter till personlig utveckling.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Kontaktuppgifter

Hendrik Torenus
Tf Sektionschef

072-7100611
[email protected]

 

Sista ansökningsdag är 31 Okt 2022

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Integritetspolicy