Efterklang söker erfaren akustiker

  • Malmö, Sverige
  • Heltid
  • Avdelning: Acoustics, Vibration and Sound Design
  • Contract Type: Permanent

Företagsbeskrivning

Efterklang är en pålitlig partner för alla frågor som rör ljud, buller, akustik, ljuddesign och vibrationer. Vi är kreativa, något nördiga och alltid roliga att vara med! Vårt namn må vara nytt, men grunden är byggd på över 60 års verksamhet i Skandinavien!

Efterklang är en del av AFRY, ett globalt företag med 17,000 anställda som arbetar med infrastruktur, industri och energi runt om i hela världen. Hos oss arbetar över 130 ingenjörer och designers på något av våra 19 kontor i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna – våra projekt finns dock över hela världen.

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer.

Vi är bland de absolut största kompetenscentra i världen och är alla samlade i en och samma internationella affärsenhet som är framgångsrik tack vare samarbete, erfarenhetsutbyte och prestigelöshet.

På Efterklang är vi ute efter att förändra den traditionella branschen i grunden! Med avstamp i vetenskapen, kryddat med mycket kreativitet och design tar vi ansvar för hela ljudupplevelsen – från början till slut, och skapar optimala ljudmiljöer som uppfyller krav, skapar stolthet och är anpassade till alla budgetar. Vi står redo för att förbättra vardagen för alla som är villiga att lyssna!

Jobbeskrivning

Vi söker dig som vill vara en del av Efterklangs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

Hos oss kan du se fram emot att tillhöra ett av världens absolut främsta team inom akustik, ljuddesign och vibrationer med massor av trevliga och kunniga kollegor. Uppdragen är stora som små, lokala och internationella! På Efterklang anser vi att verktygen inte ska vara ett hinder och avsätter därför årligen stora resurser på att ha den senaste mjukvaran, moderna mätinstrument och en egen inspelningsstudio i toppklass.

Arbetskompisarnas trivsel och utveckling är avgörande för vår verksamhet. Vi vet att kollegor som mår bra, både fysiskt och psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du ska ha en vardag som fungerar – hinna lämna, hämta, träna, handla eller bara sova lite längre på morgonen.

Vi har återkommande fysiska (och digitala) samlingar, AW:s, föreläsningar som stärker utvecklingen och sammanhållningen. Vi har, genom AFRY, några av branschens absolut bästa förmåner!

Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående och aktivt! En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika. Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och tillgång till en ovärderlig kunskapsbank.

Kravspecifikation

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet inom området och vill få en möjlighet att arbeta med akustik på vårt sätt, dvs. att skapa optimala ljudmiljöer med en blandning av ingenjörskonst och design!

  • Du tycker om utmaningar och att få möjlighet till att lära dig nya saker
  • Du har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Du arbetar väl i team och värdesätter relationer till interna och externa kontakter
  • Du vill vara med och bidra till samt utveckla vårt arbetssätt och arbetsmiljö
  • Du är en god kommunikatör såväl muntligt som skriftligt och du behärskar både det svenska och engelska språket obehindrat
  • Du är kreativ, prestigelös, villig att lära men även att dela med dig av kunskap till övriga kollegor

Ytterligare information

Skicka ansökan

Låter detta som ett drömjobb för just dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss redan idag, dock senast den 26:e Oktober. Urvalet sker löpande och tjänsten kan vara tillsatt innan sista datum för ansökan har passerat – så vänta inte!

Skicka din ansökan via länk nedan. Har du frågor om tjänsten kontakta:

Julia Magnusson på e-post: [email protected] eller tfn: +46 72 210 99 51 

Frank Andersson på e-post: [email protected] eller tfn. +46 70 184 74 88

Glöm inte att bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver din erfarenhet och berättar varför just du ska bli en del av vårt fantastiska team!

Integritetspolicy