Gruppchef - Supply Chain Management

  • Luleå, Sverige
  • Heltid
  • Avdelning: Supply Chain
  • Contract Type: Permanent

Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future

Jobbeskrivning

Vill du ta ditt nästa steg i karriären? Har du ett brinnande intresse för Supply Chain Management? Nu finns möjligheten för dig som vill utmanas och utvecklas inom området.

I din roll som Gruppchef kommer du att arbeta nära Sektionschefen Erik där fokus kommer ligga på att etablera en ny verksamhet (där rekrytering av nya medarbetare ingår) samt att skapa nya affärsmöjligheter för sektionen, hos både befintliga och nya kunder. I rollen kommer du även att vara Projektledare och driva egna uppdrag.

Supply Chain Management är specialiserade på utveckling inom produktion, logistik och inköp. Det är ett härligt gäng som tycker om att hjälpa varandra och stötta våra kunder. Och, att ha kul på jobbet är ett måste!

Vi söker dig som vill arbeta i Norrland och vi är flexibla med placeringsort vilket innebär att du kan utgå från Luleå, Piteå eller Skellefteå.

Kravspecifikation

Du har:

·       Erfarenhet av ledarskap

·       Goda kunskaper inom SCM och gärna erfarenhet inom några av nedan områden:

*Etablering av ny verksamhet (Greenfield)

*Utveckling av befintlig fabriker och industriområden (Brownfield)

*Lokaliserings-, Transport- och Layoututredningar

*Kravställning, upphandling och projektledning (tjänster och utrustning)

·       En ingenjörsutbildning inom relevant område

·       Ett genuint intresse av att bygga och utveckla relationer till medarbetare och kunder

·       Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Ytterligare information

Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.

Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiveter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!

För frågor gällande tjänsten, kontakta Sektionschef Erik Fahlén, [email protected]

För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, [email protected]

Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Pga semestertider kan återkoppling till dig dröja, tack för ditt tålamod. Varmt välkommen med din ansökan, senast den 31 augusti!

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Integritetspolicy