Projektledare TEDD

  • Uppsala, Sverige
  • Heltid
  • Avdelning: Project Management
  • Contract Type: Permanent

Företagsbeskrivning

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Vi hjälper fastighetsförvaltare med att inventera fastighetsbestånd vid t.ex. en överlåtelse. Vi kan medverka till snabba avslut vid fastighetsaffärer utan att köparens trygghet äventyras.

Jobbeskrivning

Vår Projektledningsverksamhet inom Fastighetsprojekt i Stockholm är under tillväxt och vi söker nu erfarna Projektledare med erfarenhet av TEDD (Technical Due Dilligence). 

Due Diligence är en undersökande process som syftar till att samla in relevanta uppgifter i samband med exempelvis ett förvärv eller avyttring av en fastighet eller bestånd. När vi agerar som rådgivare avseende fastigheter är TEDD, det som står för ”Technical and Environmental Due Diligence”, avgörande för att kunna fastställa teknisk och miljömässig status och eventuell teknisk skuld.

AFRY har omfattande kunskap inom detta specialområde. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster i samband med transaktioner och utveckling av fastighetsbestånd. Vi kan alla processer och vi har god geografisk närvaro över hela landet med experter inom tekniska installationer, energisystem, byggkonstruktion, material, miljö och undersökning av förorenad mark, brand, belysning och akustik. Där vi agerar rådgivare för att ge ett kvalitativt underlag för förvärv eller avyttring.

Kravspecifikation

- Är du utbildad civilingenjör Samhällsbyggnad, högskoleingenjör Bygg eller motsvarande?

- Vill du utveckla en erfarenhet att leda och styra komplicerade projektleveranser och dess olika aktörer? 

- Är du driven, engagerad och tror du att ledarskapet är en viktig del i en lyckad byggprocess?

- Vill du utveckla erfarenhet att verka mot internationella kunder och i internationella miljöer?

- Gillar du att ha intensiv kundkontakt och att bidra i utvecklingen av våra affärer?

Då kan du vara rätt person för oss.

Vi ser gärna att du är proaktiv och hängiven person som deltar i ett TEAM för att driva vårt projekt mot gemensamt uppsatta mål. Du förstår vikten av kommunikation och samordning såväl inom TEAMET som med kunden och övriga intressenter. I din projektgrupp är det lätt att prioritera och alla vet vad som förväntas av dem. Vi tror att du har ambitionen att skapa ett brett kontaktnät inom branschen och knyta långsiktiga relationer som projektledare. För oss är Projektledaren den viktigaste kontaktytan mot kund. Vi vill att du trivs med att göra affärer, värderar relationen med kunden och dina arbetskamrater högt. Du är driven och levererar med kvalitet.

Vem trivs här? Hos oss har du möjlighet att arbeta i ett stimulerande klimat där utveckling och ledarskap sätts i främsta rummet. Inom ramen för vårt marknadsområde ryms projekteringsledning, kalkylering, projektledning, byggledning, besiktning, KA samt tjänster inom arbetsmiljö såsom Bas-P och Bas-U. Har du vad som krävs för att anta utmaningen att vara med i den fortsatta samhällsutvecklingen? Är du intresserad av samarbete, utveckling, spännande uppdrag och en trygg och rolig arbetsplats? Vi söker dig med några års erfarenhet som kan ta en uppdragsledarroll eller dig som är ung och vill pröva på att ta dig ann och lära dig denna typ av uppdrag från grunden.

Ytterligare information

Vi på Project Management vill tro att vi är lite modernare, lite modigare och att vi med glimten i ögat och genom frihet under ansvar skapar en riktigt trevlig arbetsplats. Möjlighet till placering i Solna, Marievik, Uppsala eller Norrköping.

Vill du vara med på vår resa? I så fall är du välkommen till oss på AFRY Project Management. Urval sker löpande men vi ser gärna din ansökan senast den 31e Augusti. 

Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

Vi på AFRY har ständigt spännande uppdrag att bemanna och har förmånen att arbeta i flera prestigeprojekt i vårt marknadsområde. Vi satsar under 2022 på tillväxt inom området Project Management. Vi lägger stor vikt vid ledaregenskaper i alla våra roller  i projekt. För att trivas hos oss bör du vara flexibel, självständig och intresserad av värdeskapande i kundens affär samt gruppens gemensamma lärande och utveckling. Gemensamt sätter vi målen för vår verksamhet och vi ser gärna att du är en del i att skapa vår utvecklingsplan för just din kompetens tillsammans med vårt Expertteam inom TEDD.

#brave #devoted #teamplayer

Kontaktuppgifter för frågor

Dag Klevby
Market Area Manager Project Management
M: +46 72 204 45 70
[email protected]

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Integritetspolicy