Biolog till Malmfälten

  • Kiruna, Gällivare, Sweden
  • Heltid
  • Avdelning: Water and Environment
  • Contract Type: Permanent

Företagsbeskrivning

Motiveras du av miljöfrågor och vill skapa en hållbar framtid tillsammans med oss? Brinner du för samhällsutveckling och miljö? AFRY kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer och accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle!

Jobbeskrivning

Inom affärsområde Environment erbjuder AFRY kvalificerade konsulttjänster inom miljö & hållbarhet samt förorenade områden. Våra kunder finns både inom den privata såväl som den kommunala och statliga sektorn.

Just nu är efterfrågan på tjänster för biologer stor och vi söker därför dig som vill komplettera och utöka vårt erbjudande av biologer i region norr.

Som biolog hos oss arbetar du med inventeringar i fält, skrivbordsstudier, bedömningar, screening i tidiga skeden, rapportskrivning för leverans av resultat till kund. Därtill är du ett stöd till dina kollegor i natur-/ artfrågor.

Du arbetar med varierande uppdrag mot kunder inom till exempel samhällsplanering, gruvverksamhet, infrastruktur, sol- och vindkraft. Arbetet medför en del resor, speciellt under fältsäsongen. Fältarbetet genomförs tillsammans med dina kollegor och du kommer även få möjlighet att leda egna uppdrag och vara med och utveckla AFRYs tjänster inom naturmiljö och bidra till ett hållbarare samhälle.

AFRY har en samlad naturgrupp av konsulter som samarbetar över hela landet och ser till att kvalitetssäkra uppdragen samt utbyta viktiga kunskaper, erfarenheter, stötta varandra och bevaka branschens utveckling tillsammans.

Kravspecifikation

För tjänsten krävs att du har en universitets- eller högskoleexamen som biolog eller motsvarande utbildning. För att lyckas i rollen ser vi att du har ett genuint intresse för natur och miljö. Det är meriterande om du har grundläggande kunskaper i GIS samt om du har tidigare erfarenhet av naturvärdesinventeringar, erfarenhet av fältarbete samt artinventeringskunskaper.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då vi värdesätter engagemang, flexibilitet och förmåga att samarbeta med andra. Du bör ha god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift då våra kunder främst är inom Sverige. Då vi samverkar internationellt med övriga AFRY är det dessutom önskvärt att ha goda kunskaper i engelska.

Vid sidan av din analytiska förmåga och det tekniska/processmässiga kunnandet är det viktigt att du är affärsmässig och har god förmåga att kommunicera med medarbetare och kunder.

Låter detta som en intressant tjänst där du passar in? Passa på att sök redan idag, urval sker löpande.

Ytterligare information

Placeringsort: Kiruna eller Gällivare
Ange i din ansökan vilken ort du är intresserad av. 

Vi erbjuder flexibla lösningar där du kan kombinera ditt arbete mellan hemmet och kontoret.

Sista ansökningsdag är 31 augusti 2022. Ansökningar hanteras löpande. 

Kontaktuppgifter för frågor:
Nadia Sandström, sektionschef
+46 10 505 13 62
[email protected]

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Integritetspolicy