Rekryteringspartner

  • Heltid
  • Avdelning: Business support
  • Contract Type: Permanent

Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Jobbeskrivning

Är du en rekryterare med särskilt intresse för sourcing och employer branding?
Motiveras du av att testa olika vägar för att lyckas med din uppgift?
Då har AFRY jobbet för dig!


Industrin i norra Sverige växer och därmed efterfrågan på AFRYs kompetens och konsulter och vi behöver då bli fler för att möta behoven hos våra kunder. Med anledning av detta är vi nu i startgroparna att rekrytera våra två första kollegor inom rekrytering i Luleå, en Rekryteringspartner och en Talent Sourcing Specialist!

Som Rekryteringspartner arbetar du nära rekryterande chefer där tillväxt står högt på agendan och ni samarbetar i frågor som rör rekrytering till deras verksamheter. Arbetet med att hitta potentiella kandidater och skapa talent pipelines samt marknadsföra AFRY i Norrland som arbetsgivare kommer att utgöra en stor del av din vardag. Din förmåga att vara kreativ i hur det här kan göras kommer uppskattas!

Rollen som Rekryteringspartner innebär att du huvudsakligen:

·         Stöttar och samarbetar med chefer i frågor rörande rekrytering

·         Är involverad och drivande i flera rekryteringsprocesser parallellt

·         Arbetar löpande med sourcing och talent pipelines, med hjälp av bl.a. LinkedIn Recruiter

·         Aktivt arbetar med Employer Branding

·         Är rådgivande till chefer i frågor gällande attrahera och rekrytera personal

·         Planerar rekryteringsinsatser tillsammans med rekryterande chefer och arbetar proaktivt

·         Bidrar till kvalitativt och effektivt rekryteringsarbete med kandidatupplevelsen i fokus

Du blir en del av den svenska Rekryteringsfunktionen som består av prestigelösa, ansvarstagande och nyfikna kollegor. Vi är uppdelade i tre team och du kommer tillhöra team East & North där du blir en av våra första kollegor med placering i Luleå!

Just nu är vi inne i en spännande utvecklingsfas inom rekrytering på AFRY och hoppas på att du vill hänga med!

Kravspecifikation

För att du ska komma till din rätt i rollen på bästa sätt ser vi att du:

·          Har en högskoleutbildning inom HR/Personal eller liknande

·          Har erfarenhet av självständigt rekryteringsarbete där du drivit hela processer och flera parallellt

·          Är insatt i metodiken gällande kompetensbaserad rekrytering

·          Gärna har erfarenhet av search och att nätverka med kandidater

·          Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, då du har kontakt med olika människor både inom och utanför AFRY

·          Har förståelse för vikten av Employer branding-arbete för att lyckas med sin rekrytering och stort intresse för området

Har du tidigare arbetat en del med Employer branding eller rekryterat till ingenjörsroller tidigare ses det som en fördel. Är du även certifierad i tester som Matrigma och MAP är även det meriterande.

För att lyckas bra och trivas i rollen ser vi att du en förmåga att motivera dig själv och hitta dina vägar fram. Du är prestigelös, ser möjligheter och har lätt för att hitta en effektiv struktur i ditt arbete. Du kommer gärna med egna idéer för att lyckas med de utmaningar du och rekryterande chefer står inför. Även om du är självgående i ditt arbete så kommunicerar du regelbundet med de du samarbetar med och du har en hög servicekänsla. Att själv ta första kontakten med andra gör du gärna och du har lätt för att bygga relationer med olika typer av människor. Du gillar kombinationen av det sociala, administrativa och kreativa i din vardag!

Ytterligare information

Du får möjligheten att bli en del av en mycket uppskattad rekryteringsfunktion som bidrar i allra högsta grad till AFRYs högt uppsatta tillväxtmål. Vi jobbar kontinuerligt med att hitta vägar för att bli ännu bättre och ännu mer träffsäkra och fördomsfria i vårt rekryteringsarbete här på AFRY. Detta gör vi bl.a. genom att vara nyfikna på nya tillvägagångssätt, ha ett öppet klimat i gruppen där du kan lyfta dina tankar och idéer och vi delar med oss av våra erfarenheter till varandra. Vi arbetar kontinuerligt i olika projektgrupper där vi fördjupar oss i olika ämnen och tillsammans bidrar till att lyfta vårt sätt att rekrytera ytterligare ett snäpp.

AFRYs värderingar är Brave, Devoted, Teamplayer och vi alla arbetar för att bidra till ett mer hållbart samhälle.

Blir du nyfiken?
Skicka in ditt intresse så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
Sista ansökningsdatum är 20 juni.

Kontaktperson för frågor:
Sofia Wigzell, Group Manager Recruitment 
[email protected] alt. 010-505 17 17

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Integritetspolicy