Teknisk projektledare inom Kärnkraft

  • Uppsala, Sverige
  • Heltid
  • Avdelning: Energy (Power generation, T&D and Renewables)
  • Contract Type: Permanent

Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Vi ser det som naturligt och viktigt att våra medarbetare under hela sin karriär utvecklas och breddas i sin kompetens för att hela tiden stimuleras till att nå sin fulla potential. 

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri.  Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet genom kollektivavtal och personalförmåner som flextid, friskvårdbidrag m.m. för samtliga av våra medarbetare.  
Det våra anställda uppskattar mest bland våra förmåner är erbjudandet inom friskvård och personalföreningen Club AFRY. Genom Club AFRY erbjuder vi intressanta fritidsaktiviteter och möjligheten att ha roligt med kollegor även utanför jobbet. 

Jobbeskrivning

Kärnkraft är en nyckelspelare på energimarknaden. Inte minst för att vi har ett ständigt ökat elbehov i Sverige och globalt, utan också för att den har en hög leveranssäkerhet med låga koldioxidutsläpp. Vi på AFRY är stolta över att vi är en av de största leverantörerna av kompetens till kärnkraftsbranschen i Sverige och Norden och nu har vi ett behov av att förstärka vår grupp med en teknisk projektledare med fokus på underhållsprojekt inom Mek, Process, El eller I&C. 

I denna roll kommer du in tidigt in i kedjan och arbetar bl.a. som teknisk projektledare för underhållsprojekt, det kan handla om moderniseringar i form av utbytesprojekt av utrustning, ombyggnationer mm. Du får här därmed möjligheten att utvecklas som projektledare och få en helhetssyn i hur projekt drivs, här ingår bl.a. beredningsunderlag, behovsanalyser, offertgranskning, förstudier och utredningar inför projekt inom kärnkraftsområdet bl.a. inom tekniskt underhåll. 

Som AFRY-konsult inom detta område arbetar du ofta i uppdrag med placering ute hos kund. Detta innebär rent praktiskt att resor till framförallt Forsmark kommer att ingå som en naturlig del i arbetet. Körkort är därför ett krav och bil underlättar naturligtvis. 

Kravspecifikation

För att trivas hos oss tror vi att du är en lagspelare som brinner för teknik med ett stort intresse för att bygga kontakter både internt och externt. Du är flexibel, strukturerad, intresserad av ständigt lärande och har förmågan att arbeta med flera projekt och kontaktytor samtidigt. Vi värdesätter ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. 

Som konsult är du flexibel och du drivs av att göra det lilla extra för att hjälpa kunden. Du är ansvarig för de uppdrag du utför, vilket i sig kan vara ett ansvar men samtidigt blir det också tydligt när du lyckats utföra ett uppdrag extra bra. Du som konsult bygger själv upp en relation med våra kunder, vilket skapar förtroende. När kunderna återkommer och vill att vi ska utföra fler uppdrag vet vi att våra konsulter har lyckats. 

Kvalificerande: 

  • 5–10 års erfarenhet som projektingenjör eller uppdragsledare, inom områden så som Mek, Process, Elkraft eller I&C. 
  • Högskole- eller civilingenjörsutbildning eller motsvarande
  • Uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift (The position requires that you speak and write Swedish fluently)  
  • Har B-körkort 

För att få jobba inom kärnkraften krävs branschenliga säkerhetskontroller vilket samtliga av våra anställda konsulter måste genomgå inför anställning.  

Meriterande:

Att tidigare ha jobbat inom kärnkraft är såklart meriterande men vi och våra beställare ser även att erfarenheter från andra industrier eller anläggningar kan vara värdefull.  

Ytterligare information

I denna rekryteringsprocess hanterar vi ansökningar löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt men som senast den 9/1-2022.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Tobias Jansson [email protected] eller ansvarig rekryteringspartner Maria Hansson [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan!

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Integritetspolicy