Projektledare

  • Uppsala, Sverige
  • Anställda kan arbeta på distans
  • Heltid
  • Avdelning: Energy (Power generation, T&D and Renewables)
  • Contract Type: Permanent

Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Vi ser det som naturligt och viktigt att våra medarbetare under hela sin karriär utvecklas och breddas i sin kompetens för att hela tiden stimuleras till att nå sin fulla potential. 

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri.  Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet genom kollektivavtal och personalförmåner som flextid, friskvårdbidrag m.m. för samtliga av våra medarbetare.  

Det våra anställda uppskattar mest bland våra förmåner är erbjudandet inom friskvård och personalföreningen Club AFRY. Genom Club AFRY erbjuder vi intressanta fritidsaktiviteter och möjligheten att ha roligt med kollegor även utanför jobbet. 

Jobbeskrivning

AFRY har i många år framgångsrikt stöttat både svenska och internationella energiproducenter, och vi satsar nu på ytterligare expansion på denna spännande marknad!

Nuclear Sweden fokuserar på kärnkraft där uppdrag inom reaktorsäkerhet, säkerhetsanalyser och tekniska utredningar såväl som projektledning är vår vardag! Vi har en unik förtroendeposition på vår marknad, och arbetar ofta i väldigt nära samarbeten med våra kunder.

Som projektledare hos oss kommer du tillhöra en grupp av projektledare och projektkoordinatorer med fokus på projekt inom energibranschen och majoriteten av våra uppdrag är inom kärnkraften.

I din roll som projektledare kommer du ha fokus på tekniska projekt inom både anläggning, el, automation, mekanik och bygg. Som AFRY-konsult inom detta område arbetar du framförallt i uppdrag ute hos kund. Detta gör att resor är en naturlig del i rollen och det är framförallt resor till Forsmark som är aktuellt.

Huvudsakligen utförs projekten ute hos kund men det förekommer även projekt i egen regi. För denna tjänst söker vi dig med önskad stationeringsort i Uppsala.

Tjänsten innebär pendling/veckopendling till Forsmark då det i dagsläget krävs att vara på plats hos kunden ca 3 dagar/ vecka. 

Kravspecifikation

Vi söker dig som:

Har 3–10 års erfarenhet som projektledare, uppdragsledare eller delprojektledare.

  • Är högskoleingenjör, civilingenjör eller har annan teknisk utbildning inom Energi, elkraft, automation, mek och process.
  • Har drivit projekt inom teknisk industri, gärna processindustri, samt med utgångspunkt från IPMA, PMI eller annan etablerad projektmetodik.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Har körkort, då resor är en naturlig del i rollen.  

Personliga egenskaper är något som vi värderar högt, och för att du ska trivas i rollen - och på AFRY - ser vi att du känner igen dig i våra värdeord BRAVE, DEVOTED, TEAM PLAYERS.

Som person är du flexibel, driven och engagerad. Du har förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt och är både strukturerad och analytisk. Vidare är du en lagspelare med ett genuint intresse av att bygga kontakter internt så väl som externt, med ett kundorienterat mindset.

För tjänsten krävs det att du har körkort B och är flexibel då resor är en naturlig del av din roll. Du behöver också kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Eftersom tjänsten verkar inom säkerhetsklassade områden kommer du att genomgå drogtester och säkerhetsprövningar innan anställning kan påbörjas.

Ytterligare information

I denna rekryteringsprocess hanterar vi ansökningar löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt men som senast den 5/1-2022.

Vi ser fram emot din ansökan!

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Integritetspolicy