Prosjekt-/byggeleder VA

  • Oslo, Norge
  • Fulltid
  • Avdeling: Civil and Structural Engineering
  • Contract Type: Permanent

Beskrivelse av bedriften

Advansia er ledende innen prosjekt- og byggeledelse av komplekse landbaserte bygg, infrastruktur, industri - og anleggsprosjekter i Norge. Vår ambisjon å skape bærekraftige løsninger gjennom en helhetlig tilnærming. Vi utfordrer, utvikler og sikrer for prosjekteier en trygg gjennomføring, fra tidligfase til idriftsettelse – skreddersydd for prosjektets egenart.

Jobb-beskrivelse

Vi trenger deg med erfaring som prosjektleder og/eller byggeleder innen VA til spennende prosjekter!

Advansia er ledende innen prosjekt- og byggeledelse av komplekse landbaserte bygg, infrastruktur, industri - og anleggsprosjekter i Norge. Vår ambisjon å skape bærekraftige løsninger gjennom en helhetlig tilnærming. Vi utfordrer, utvikler og sikrer for prosjekteier en trygg gjennomføring, fra tidligfase til idriftsettelse – skreddersydd for prosjektets egenart

For tiden bidrar vi blant annet i prosjekter som Campus Ås, ny Storbylegevakt i Oslo, Politiets nasjonale beredskapssenter, Kampflybasen på Ørland og Evenes, Follobanen samt flere utdannings- og idrettsbygg, skoler og barnehager.

Advansia har rammeavtaler med flere kommuner og vi ønsker å styrke oss ytterligere innen VA. Vi søker derfor prosjektledere/byggeledere med god kompetanse innen VA!

Som prosjektleder/byggeleder vil du få lede utfordrende utviklingsprosjekter i godt samarbeid med øvrige selskaper i AFRY.

Hvem er du? 

Du er en faglig sterk og dedikert prosjektleder/byggeleder og ønsker å bidra til videre utvikling av Advansia, slik at vi kan løse våre kunders behov stadig bedre. Du er en utpreget lagspiller, samarbeider godt og drives av å spille andre gode. Du er tillitsvekkende og trygg i møte med mennesker og har høy grad av personlig integritet og mot. I tillegg er det viktig at du evner å drive selvstendige prosjekter ute hos kunden, at du raskt setter deg inn i nye systemer og lett tilpasser deg kundens organisasjon.

Ønsket kompetanse

  • Prosjekt- og byggeledere innenfor VA-faget
  • Erfaring fra utbygging av vann-, avløp eller overvannsprosjekter
  • Erfaring som prosjekt- og/eller byggeleder
  • Minimum 3 års utdannelse som ingeniør innen bygg, anlegg eller VA
  • Du må beherske norsk flytende, både muntlig og skriftlig, samtidig som du har høyt fokus på god og tydelig kommunikasjon

Hva kan vi tilby deg? 

I Advansia tror vi på kraften av mangfold og samarbeid i og på tvers av prosjekter, fag, markeder og geografi. Vi utfordrer, støtter og bringer frem det beste i hverandre. Vi tilbyr deg muligheten til å utvikle deg selv i et tverrfaglig og kompetent fagmiljø og spille en rolle i realiseringen av et bærekraftig samfunn. Hos oss vil du få hyggelige, engasjerte og dyktige kolleger, og en arbeidsplass med stor takhøyde og et inkluderende arbeidsmiljø.

Vi byr på konkurransedyktige betingelser, tilgang på firmahytter, gode forsikrings- og pensjonsordninger, fleksibilitet til å kombinere jobb og privatliv, fem uker ferie samt fri i romjul og påskeuken.

Vi etterlever verdiene våre; modige, dedikerte, lagspillere.

Vi verdsetter mangfold og vet at talenter kommer i alle varianter. Ta gjerne kontakt for en uformell prat, vi vurderer og intervjuer aktuelle kandidater fortløpende, så søk stillingen i dag! Vi ser fram til å høre fra deg!

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med rekrutteringspartner Jill Breisnes, e-post [email protected] eller rekrutterer Tina Helmersen, e-post [email protected]

 

Ytterligere informasjon

Advansia er et selskap i AFRY Norge. AFRY i Norge er en ingeniør- og arkitektvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. Vi har over 900 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Molde, Ålesund, Sarpsborg, Lillestrøm, Kristiansand, Bergen og Sandefjord.

Selskapet er en del av det svenske AFRY-konsernet, som er et ledende europeisk selskap med global rekkevidde innen teknologi, design og rådgivning. Vi akselererer omstillingen til et bærekraftig samfunn. Vi er 16 000 dedikerte eksperter innen infrastruktur, industri, energi og digitalisering, som sammen skaper bærekraftige løsninger for fremtidige generasjoner.

Se videoer

Personvernregelverk